Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκάνε" εξελίξεις με Κουρμπέλη - Πότε απαντάει σε ΠΑΟ και Τράμπζονσπορ - "Μακριά από τους Βέλγους"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 13:27:00

"Σκάνε" εξελίξεις με Κουρμπέλη - Πότε απαντάει σε ΠΑΟ και Τράμπζονσπορ - "Μακριά από τους Βέλγους"

Sportdog Team

Ο Νίκος Αθανασίου τόνισε ότι μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα μάθουμε για το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη και ευχήθηκε ο Παναθηναϊκός να μην βρει βελγική ομάδα στα προκριματικά.

Τα δεδομένα αναφορικά με την παραμονή ή όχι του Δημήτρη Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό αλλά και την επιλογή που θα έκανε ο ίδιος στην υπόθεση, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Κουρμπέλη, έχοντας κάνει την πρότασή τους αλλά και γνωρίζοντας πως δεν παίζουν μόνοι, αφού υπάρχει η πρόταση της Τράμπζονσπορ. Σήμερα, ή το αργότερο αύριο θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα αν θα μείνει ή θα φύγει μετά από 6,5 χρόνια. Δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός, έχει μια λογική και ο Κουρμπέλης να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με βάση την ηλικία και το οικονομικό.

 

Αν ήταν να μείνει ο Κουρμπέλης και να μην πάρει ο Παναθηναϊκός εξάρι, ή να φύγει και να έρθει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής να καλύψει το κενό του, θα επέλεγα το δεύτερο. Το ιδανικότερο όλων θα ήταν και να μείνει ο Κουρμπέλης και να πάρει παίκτη ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει, θα μαζευτούν πολλοί παίκτες εκεί μετά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε πως μέσα στο σαββατοκύριακο ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα όσον αφορά τους αντιπάλους του Τριφυλλιού στην Ευρώπη ενώ τόνισε χαρακτηριστικά «μακριά από τους Βέλγους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags