Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για Σαββίδη - "Έρχεται το καλοκαίρι - Θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 18:21:00

Ατάκες... φωτιά για Σαββίδη - "Έρχεται το καλοκαίρι - Θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για Σαββίδη - "Έρχεται το καλοκαίρι - Θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που είναι κοντά στον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις του.

Κώστας Καραπαναγιωτίδης: Στο Metropolis 95.5 μίλησε ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον Ιβάν Σαββίδη καθώς συναναστρεφόταν μαζί του στο πρόσφατο παρελθόν που αναφέρθηκε στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και τις κινήσεις που εκτιμά ότι πρέπει να κάνει για να αλλάξει η κατάσταση στον ιστορικό σύλλογο.

«Μία ενημέρωση για τον ΠΑΟΚ δεν είμαι αρμόδιος να την δώσω. Πολλές φορές την είπα στον κ. Ιβάν. Είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Εκτός από τα παιδιά του, έχει συνεργάτες καλούς. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως αυτοί που βρίσκονται εδώ δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη. Την αγωνία του κόσμου φοβούνται να την μεταφέρουν στον κ. Σαββίδη και αυτό αντιλαμβάνομαι.

Όταν ενημέρωσα ορισμένους καλούς φίλους μου, πως θα μιλήσω δημόσια στο Metropolis 95,5 μου είπαν τα εξής:

Να πείτε δημόσια πως πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ακυρώνουν τα διαρκείας τους γιατί δεν είναι αισθητή η παρουσία του κ. Σαββίδη. Ένα επιτελείο ανθρώπων που είναι τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε αναλάβει περισσότερους πρωτοβουλίες. Ο ΠΑΟΚ μοιάζει σαν να είναι ένα ακυβέρνητο καράβι; Κουράστηκε ο κόσμος, άλλα όνειρα είχαμε. Και αυτό που βλέπουμε από την αρχή μας πληγώνει.

Η φυσική απουσία του Ιβάν έχει κόστος. Οι γύρω του, δεν κάνουν τίποτα. Προσπαθεί ο κόσμος να πάει σε μέντιουμ για να μάθει τι γίνεται στον ΠΑΟΚ.

Ξέρω πολύ καλά πως το καλοκαίρι ο Ιβάν θα είναι εδώ. Είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, και είμαι βέβαιος πως θα πάρει αποφάσεις. Δεν είναι ο τσαπατσούλης. Την περιουσία που έκανε, την οργάνωσε σε όλο τον κόσμο. Είναι πολύ αυστηρός, πολύ απαιτητικός, δεν είναι τυχαίος».

- Τα λεφτά του δεν πιάνουν τόπο στον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν τον πονάει;

«Τα λεφτά δεν ήρθαν από τον αέρα. Επένδυσε, είναι τολμηρός. Παίρνει αποφάσεις, ρισκάρει. Όταν μου έλεγε θα πάρω τον ΠΑΟΚ του είπα πως θα σε αποθεώσουν την μία ημέρα και θα σε βρίσουν την άλλη ημέρα. Τους πιάνει όλους. Ο Ιβάν είναι Έλληνας πολίτης, δεν μπορεί κανείς να του βάλει θέματα. Επενδύει νόμιμα εδώ. Θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι και πιστεύω ότι κάποια πράγματα θα μπουν στην σειρά. Αντίκτυπο είχε ο πόλεμος στην Ουκρανία τον τελευταίο χρόνο και στις δικές του προσπάθειες. Εμάς στην Ημαθία, την Πέλλα μας τελείωσε ο πόλεμος, επηρέασε τις εξαγωγές μας.

Έρχεται πάντως το καλοκαίρι στην Ελλάδα ο Σαββίδης και πολλά θα μπουν στην σειρά. Ούτε διαρκείας έχω στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Αυτοί που αγαπάνε τον Γιάννη Σαββίδη, θέλουμε τα χρήματα του, να πιάσουν τόπο. Όλες οι επιχειρήσεις του πηγαίνουν πολύ καλά. Στον βαθμό που αντιστοιχεί, δεν υπάρχει ο ανάλογος έλεγχος. Με ακούσατε να υψώσω τον τόνο της φωνής μου, είμαι μια χαρά, ζω το σήμερα, αλλά αγωνιώ για τον ΠΑΟΚ, αγωνιούμε για το τι θα γίνει αύριο», είπε ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags