Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συνεχόμενες οι συσκέψεις στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη συμφωνία Μπότο - Λουτσέσκου - Αυτό θα γίνει
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 19:15:00

Συνεχόμενες οι συσκέψεις στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη συμφωνία Μπότο - Λουτσέσκου - Αυτό θα γίνει

Sportdog Team
Συνεχόμενες οι συσκέψεις στον ΠΑΟΚ - Η πρώτη συμφωνία Μπότο - Λουτσέσκου - Αυτό θα γίνει

Αλλεπάλληλες είναι οι συναντήσεις και οι συσκέψεις στον οργανισμό ΠΑΟΚ από την Τετάρτη το βράδυ και μετά, για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της ομάδας και την ενδυνάμωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

 

ΠΑΟΚ: Αλλεπάλληλες είναι οι συναντήσεις και οι συσκέψεις στον οργανισμό ΠΑΟΚ από την Τετάρτη το βράδυ και μετά, για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της ομάδας και την ενδυνάμωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά από τον χαμένο τελικό στον Βόλο, που ήταν ο δεύτερος σερί μέσα σε δυο χρόνια υπάρχει προβληματισμός ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και αναζητείται η «φόρμουλα» για αντίδραση και δημιουργία μιας ομάδας ανάλογη με αυτή που διεκδικούσε ή κατακτούσε στα ίσια τους τίτλους την τελευταία πενταετία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για να επιστρέψει και πάλι ο ΠΑΟΚ στην κορυφή, για να διεκδικήσει πραγματικά το πρωτάθλημα και να γίνει πραγματικά ανταγωνιστικός, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος και δρόμος. Θα πρέπει να φέρει σπουδαίους παίκτες όπως αυτοί που στελέχωσαν το ρόστερ της ομάδας που ήταν πρωταγωνίστρια από το 2017 και έπειτα.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε στο τέλος και της επόμενης σεζόν δεν θα παρατηρηθεί αγωνιστική πρόοδος και θα έχουμε… μια από τα ίδια με προβληματισμό και ξενέρωμα στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Είναι απλά τα πράγματα. Παίκτες πρώτης γραμμής είναι απαραίτητο να έρθουν στην ομάδα, αλλά όχι μόνο παίκτες ως βασικοί. Σε θέσεις που φανερά εντοπίζονται αδυναμίες επιβάλλεται να έρθουν ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές.

Χωρίς ικανούς και ποιοτικούς δεν μπορεί να πετύχει και να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Αυτό το γνωρίζουν καλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο και η διοίκηση της ομάδας. Απλά τώρα αναμένεται να γίνει γνωστό από την πλευρά του μεγαλομέτοχου, ποιες είναι οι προθέσεις του.

Το σημαντικό είναι ότι ο προπονητής θέλει και γνωρίζει τι πρέπει να γίνει και παρά το γεγονός ότι είναι συγκαταβατικός, είναι απαραίτητο να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες του σε μια διαδικασία που πρέπει να γίνει συλλογικά. Ήδη ξεκίνησε αυτή η διαδικασία με μία ευρεία σύσκεψη στο Μακεδονία Παλλάς.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags