Facebook Pixel Άρης: "Σκάνε" άμεσα ανακοινώσεις παικτών στον Άρη - Αυτές οι προτεραιότητες - "Τρέχει" ο Παλίκουτσα
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 23:59:00

"Σκάνε" άμεσα ανακοινώσεις παικτών στον Άρη - Αυτές οι προτεραιότητες - "Τρέχει" ο Παλίκουτσα

Sportdog Team
"Σκάνε" άμεσα ανακοινώσεις παικτών στον Άρη - Αυτές οι προτεραιότητες - "Τρέχει" ο Παλίκουτσα

Ο Άρης φέτος θα μπει σε διαδικασία καλοκαιρινής προετοιμασίας πιο νωρίς από ποτέ. Το ημερολόγιο θα δείχνει 12 Ιουνίου, όταν ο Κιτρινόμαυροι θα κάνουν την πρώτη συγκέντρωσή τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Άρης: Ο Άρης φέτος θα μπει σε διαδικασία καλοκαιρινής προετοιμασίας πιο νωρίς από ποτέ. Το ημερολόγιο θα δείχνει 12 Ιουνίου, όταν ο Κιτρινόμαυροι θα κάνουν την πρώτη συγκέντρωσή τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι τότε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θέλει να έχει ολοκληρώσει ένα πρώτο κομμάτι του αγωνιστικού σχεδιασμού, που θα περιλαμβάνει κάποιες συμφωνίες για μεταγραφές. Κι αυτός είναι ο λόγος, που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε για κάποιες μέρες εκτός Ελλάδας.

Απ’ ότι φαίνεται ο Κροάτης τεχνικός έχει προχωρήσει κάποιες υποθέσεις και πλέον είναι πάρα πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Άρης να είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κάποιες πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις. Ή ακόμη κι αν δεν το κάνει, να βρίσκεται μία ανάσα από αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων, με τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές. Με τους δύο μάλιστα, λέγεται πως έχει σχεδόν συμφωνήσει, ενώ για τον τρίτο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και, ίσως και, να τελειώσει το πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται. Δεν γίνεται λόγος για θέσεις, αλλά είναι ξεκάθαρο πως σε αυτή τη φάση υπάρχουν προτεραιότητες κι αυτές επιτάσσουν στόπερ, εξτρέμ, επιθετικό και χαφ, αν και για τη μεσαία γραμμή ίσως καθυστερήσει λίγο, γιατί πρέπει να είναι… προσεκτική η επιλογή.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags