Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή δεδομένων με παίκτη του ΠΑΟΚ - Στο... κάδρο η παραμονή του - Δεν το συζήταγε κανείς πριν λίγο καιρό
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 23:23:00

Ανατροπή δεδομένων με παίκτη του ΠΑΟΚ - Στο... κάδρο η παραμονή του - Δεν το συζήταγε κανείς πριν λίγο καιρό

Sportdog Team
Ανατροπή δεδομένων με παίκτη του ΠΑΟΚ - Στο... κάδρο η παραμονή του - Δεν το συζήταγε κανείς πριν λίγο καιρό

O Τόμας Κεντζιόρα ήρθε με την μορφή δανεισμού κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου από την Ντιναμό Κιέβου στον ΠΑΟΚ και η αλήθεια ειναι ότι δεν πρόλαβε να δείξει στον βαθμό που ήθελε και ο ίδιος ίσως τις ικανότητες του.

ΠΑΟΚ: O Τόμας Κεντζιόρα ήρθε με την μορφή δανεισμού κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου από την Ντιναμό Κιέβου στον ΠΑΟΚ και η αλήθεια ειναι ότι δεν πρόλαβε να δείξει στον βαθμό που ήθελε και ο ίδιος ίσως τις ικανότητες του.

Ο Πολωνός διεθνής αμυντικός ήρθε τον Ιανουάριο, όταν του δόθηκε η ευκαιρία αξιοποιήθηκε από τον Λουτσέσκου (ακόμα και ως κεντρικός αμυντικός που δεν είναι το φόρτε του) και έδειξε ορισμένα από τα δείγματα γραφής του.

Ειδικά ως δεξί στόπερ ανταποκρίθηκε πολύ καλύτερα σε σχέση με τις εμφανίσεις του ως δεξί μπακ και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Δικέφαλο και την νέα αγωνιστική περίοδο, βάσει και των όσων αναφέρονται στα ουκρανικά ΜΜΕ.

Στο ερώτημα που τίθεται εάν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ εφόσον το αποφασίσουν από την ομάδα, η απάντηση είναι απλή. Ναι μεν έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου έως το καλοκαίρι του 2024, όμως μπορεί να κάνει χρήση μίας ειδικής διάταξης που ενεργοποιήθηκε και ισχύει για όλους τους αθλητές που ανήκουν σε ουκρανικές ομάδες και να μείνει ελεύθερος το τρέχον καλοκαίρι. Αν και εφόσον κάνει χρήση αυτής της διάταξης και πάρει την ελευθέρας του, ο Κεντζιόρα δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Δικέφαλο και να γίνει μια συζήτηση για να παραμείνει με κανονική μεταγραφή στην Τούμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags