Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης: Σούπερ αποκαλύψεις από Πορτογαλία για Σάμαρη - "Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 22:42:00

Σούπερ αποκαλύψεις από Πορτογαλία για Σάμαρη - "Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα"

Sportdog Team
Σούπερ αποκαλύψεις από Πορτογαλία για Σάμαρη - "Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Πορτογάλος δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επαναπατρισμού του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή.

Πέδρο Κούνια: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος και μίλησε για την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη που εξετάζει ο Αρης, όπως αποκάλυψε το Metrosport.gr και ο Γιώργος Στράντζαλης.

«Ήταν μια φανταστική συνύπαρξη στη συνέντευξη, είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και πραγματικά το απόλαυσα. Δεν είπε στη συνέντευξη αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά είπε πως θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά σου, άρα αυτό σημαίνει μάλλον. 

Είχε αρκετές φανταστικές σεζόν στην Μπενφίκα, φέτος ήταν στην Ρίο Αβε. Δεν μας είπε για ομάδα, μπορεί να παίξει στον Αρη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν στην Μπενφίκα, αλλά είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής, παίζει με το μυαλό, σαφώς τρέχει λιγότερο αλλά έχει πολύ καλές τοποθετήσεις, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Είναι επαγγελματίας, δεν βγαίνει έξω το βράδυ, δεν πίνει, προσέχει το σώμα του. Εχει πάντα την ίδια μεθοδολογία που είχε στην Μπενφίκα, στον τρόπο ζωής του», είπε ο Πέδρο Κούνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χρυσή" πρόταση 4.8 εκατ. για Πάντερ ο ΠΑΟ - Το πήρε απόφαση ο Ομπράντοβιτς - Τέλος η διαπραγμάτευση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags