Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλύψεις στην Πορτογαλία για Ντάντας - "Ο ΠΑΟΚ θέλει αλλά..." - Τι ισχύει
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-29 21:57:00

Αποκαλύψεις στην Πορτογαλία για Ντάντας - "Ο ΠΑΟΚ θέλει αλλά..." - Τι ισχύει

Sportdog Team

Ρεπορτάζ σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου μέσου και το ενδιαφέρον από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά δημοσίευσε το έγκυρο Μέσο όπου φέρνει νέα δεδομένα στην επιφάνεια.

ΠΑΟΚ: Για τα τελευταία δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Τιάγκο Ντάντας και το ενδιαφέρον από πλευράς Δικεφάλου του Βορρά αναφέρθηκε σε δημοσίευσή της η A Bola σημειώνοντας ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση με τους Αετούς όμως μπορεί οι Λουζιτανοί να μην είναι αρνητικοί με ενδεχόμενο πώλησης, όμως έχουν τη δική τους στρατηγική.

Το ιδανικό σενάριο για αυτούς ήταν ένα buy out στο τέλος της σεζόν 2023/2024 και αυτό είναι το ζητούμενο, σύμφωνα και με την A Bola που επισημαίνει πως: «Αυτό απομακρύνει τις δύο ομάδες από τη συμφωνία επαναδανεισμού του Ντάντας, ο οποίος τη φετινή σεζόν σημείωσε πέντε γκολ και μέτρησε σε 38 συμμετοχές με τον  Δικέφαλο».

Μάλιστα από την πρώτη επαφή των δύο πλευρών έγινε απόλυτα σαφές ότι εντός ΠΑΟΚ θα αναλυθεί η αντιπρόταση της Μπενφίκα, με το κλίμα να είναι αισιόδοξο για happy end στην υπόθεση, όμως από τότε δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφορά Ολυμπιακού με Μπακαμπού - Ζητάει τρελά χρήματα για να υπογράψει - Έρχεται ο... Μελισσανίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags