Facebook Pixel Άρης: Έχει πιάσει δουλειά ο Παλίκουτσα στον Άρη - Προχωρημένες επαφές με παίκτες - Αυτές οι θέσεις που παίζουν
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 19:40:00

Έχει πιάσει δουλειά ο Παλίκουτσα στον Άρη - Προχωρημένες επαφές με παίκτες - Αυτές οι θέσεις που παίζουν

Sportdog Team
Έχει πιάσει δουλειά ο Παλίκουτσα στον Άρη - Προχωρημένες επαφές με παίκτες - Αυτές οι θέσεις που παίζουν

Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές οι αλλαγές στο ρόστερ του Άρη θα είναι πολλές και θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις, σχεδόν για όλες τις θέσεις. Ανάλογα βέβαια και με το ποια συμβόλαια θα λυθούν.

Άρης: Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές οι αλλαγές στο ρόστερ του Άρη θα είναι πολλές και θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις, σχεδόν για όλες τις θέσεις. Ανάλογα βέβαια και με το ποια συμβόλαια θα λυθούν.

Πάντως, οι Κιτρινόμαυροι έχουν θέσει προτεραιότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν στην πορεία προκύψει κάτι ενδιαφέρον, εκτός… προτεραιότητες, δεν θα το κοιτάξουν. Όπως και να έχει οι άνθρωποι της ομάδας Κιτρινόμαυροι προχωρούν τις υποθέσεις τους. Μέσω του SFINA.GR είχαμε μεταφέρει την πληροφορία ότι τρεις περιπτώσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι του Άρη έχουν προχωρήσει τις περιπτώσεις ενός στόπερ κι ενός φορ, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με εξτρέμ. Μάλιστα, σε αυτές τις υποθέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα εξέλιξη.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags