Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μπλέκει η ανανέωση του Τόμας στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... αγκάθι - Το "ατού" του Ισπανού
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 00:31:00

Μπλέκει η ανανέωση του Τόμας στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... αγκάθι - Το "ατού" του Ισπανού

Sportdog Team
Μπλέκει η ανανέωση του Τόμας στον ΠΑΟΚ - Το μεγάλο... αγκάθι - Το "ατού" του Ισπανού

Δεν είναι μυστικό εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ότι η περίπτωση του Μπράντον Τόμας είναι η πιο περίπλοκη σε ό,τι έχει να κάνει με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

 

ΠΑΟΚ: Δεν είναι μυστικό εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ότι η περίπτωση του Μπράντον Τόμας είναι η πιο περίπλοκη σε ό,τι έχει να κάνει με την ανανέωση ή μη της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Από την μία είχε μία καλή παρουσία, με 12 τέρματα σε 37 συμμετοχές, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος, αλλά από την άλλη απέδειξε ότι δεν είναι φορ περιοχής και ταιριάζει σε συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.

Παράλληλα, στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν μαζί του φαίνεται πως αξίωσε μία αξιοσημείωτη αύξηση, από τις 450.000 στις 700.000 ευρώ ετησίως και αυτό έχει βάλει σε σκέψη τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και υπό αυτό το πρίσμα, η μέτρια απόδοση στον τελικό μπορεί να παίξει ρόλο.

Ωστόσο, ο Ισπανός επιθετικός έχει ένα ατού με το μέρος του, αυτό έχει να κάνει με τον χρόνο που πιέζει και ότι ο ΠΑΟΚ σε λιγότερο από έναν μήνα από σήμερα ξεκινάει προετοιμασία.

Αν ο ΠΑΟΚ πάρει την απόφαση να μην ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του Τόμας υπάρχει ο κίνδυνος να πάει στα προκριματικά της διοργάνωσης χωρίς να έχει έναν στράικερ απόλυτα προσαρμοσμένο στην φιλοσοφία της ομάδας. Αν κινηθεί για δύο φορ στην αγορά, αφήνοντας τον Μπράντον να αποχωρήσει, τότε υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστούν οι δύο αυτοί παίκτες όπως ο Ισπανός πέρυσι με την Λέφσκι, με εντελώς ανέτοιμο αγωνιστικό πρόσωπο.

Θα είναι ρίσκο να αλλάξει και τους δύο επιθετικούς του ο Δικέφαλος ειδικά με τον χρόνο να πιέζει αλλά είναι όλα είναι πιθανά, σε μια περίοδο που είναι απαραίτητο το upgrade στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Μπουκαδόρος με γκολ - Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags