Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανηφόρα για τον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα τα έσοδα, η μισοάδεια Τούμπα και τα διαρκείας - Ψάχνει άμεσα λεφτά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-30 23:42:00

Ανηφόρα για τον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα τα έσοδα, η μισοάδεια Τούμπα και τα διαρκείας - Ψάχνει άμεσα λεφτά!

Sportdog Team
Ανηφόρα για τον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα τα έσοδα, η μισοάδεια Τούμπα και τα διαρκείας - Ψάχνει άμεσα λεφτά!

Αμέσως μετά από την απώλεια του Κυπέλλου ακολούθησαν συσκέψεις επί συσκέψεων, αναφορικά με την αποτίμηση της κατάστασης, την αξιολόγηση της σεζόν, τα αίτια της αποτυχημένης χρονιάς και το στρατηγικό πλάνο για την επόμενη.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε επικοινωνήσει από την αρχή της σεζόν πως ο στόχος της σεζόν είναι η εξέλιξη παικτών από τις ακαδημίες, η σκληραγώγηση τους μέσα από μία διαδικασία λαθών και οι βάσεις για μία ομάδα που θα επιστρέψει σταδιακά σε επίπεδο σκληρού πρωταθλητισμού, τότε θα είχε μεγαλύτερη συσπείρωση όλη την χρονιά και σήμερα το πρόσημο θα ήταν θετικό.

Όταν η στόχευση γίνεται αφηρημένη, όταν επιδιώκεις να πατάς σε δύο βάρκες, αυτή της μετάβασης και αυτή της άμεσης διεκδίκησης, όταν δημιουργείς δίχως να διαψεύδεις προσδοκίες ψηλότερες από τις ρεαλιστικές, τότε το αποτέλεσμα συχνά είναι οδυνηρό. Και η πίτα φαγωμένη και ο σκύλος νηστικός. Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags