Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φημολογία για Γκαμπιαντίνι στον ΠΑΟΚ - Στράικερ των 113 γκολ σε 448 ματς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 15:27:00

Άλλη κλάση! Φημολογία για Γκαμπιαντίνι στον ΠΑΟΚ - Στράικερ των 113 γκολ σε 448 ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άλλη κλάση! Φημολογία για Γκαμπιαντίνι στον ΠΑΟΚ - Στράικερ των 113 γκολ σε 448 ματς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γκαμπιαντίνι έχει καταγράψει στην καριέρα του 448 συμμετοχές και 113 γκολ, έχει περάσει από ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι, η Αταλάντα και η Σαουθάμπτον, οπότε μόνο αδιάφορος δεν περνά στον ΠΑΟΚ.

Από χθες, γινόταν λόγος για κρούση του ΠΑΟΚ σε επιθετικό από πρωτάθλημα πρώτης γραμμής στην προσπάθειά του να παρουσιάσει στον Ιβάν Σαββίδη τη λίστα από την οποία θα γίνει η τελική επιλογή.

Αυτό έδωσε την αφορμή για να αναπτυχθεί φημολογία ότι ο Δικέφαλος έχει προσεγγίσει τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Ο ύψους 1.86μ. επιθετικός ψάχνει νέο σταθμό στην καριέρα του, μετά τον υποβιβασμό της Σαμπντόρια με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2026, και το όνομά του είναι μέσα στη μεταγραφική αγορά.

Ώστόσο, αυτή η φημολογία δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ (το αντίθετο μάλιστα). Ο Γκαμπιαντίνι εχει καταγράψει στην καριέρα του 448 συμμετοχές και 113 γκολ, έχει περάσει από ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι, η Αταλάντα και η Σαουθάμπτον, ενώ έχει και 13 συμμετοχές/2 γκολ με την Εθνική Ιταλίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκαμπιαντίνι έπαιξε σε 35 ματς, είχε επτά γκολ και τρεις ασίστ.


​Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags