Facebook Pixel Άρης: "Σκάει" σημαντική συνάντηση Καρυπίδη - Τερζή - Αυτά τα θέματα που θα συζητηθούν - Έρχονται αλλαγές στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 17:58:00

"Σκάει" σημαντική συνάντηση Καρυπίδη - Τερζή - Αυτά τα θέματα που θα συζητηθούν - Έρχονται αλλαγές στον Άρη

Sportdog Team
"Σκάει" σημαντική συνάντηση Καρυπίδη - Τερζή - Αυτά τα θέματα που θα συζητηθούν - Έρχονται αλλαγές στον Άρη

Λίγες ώρες πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, ο Τόλης Τερζής συναντήθηκε στην πρωτεύουσα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

 

Άρης: Λίγες ώρες πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, ο Τόλης Τερζής συναντήθηκε στην πρωτεύουσα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και ο προπονητής της ομάδας είχαν μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι δύο άνδρες μίλησαν για μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, γενικά ζητήματα που έχουν να κάνουν το ρόστερ της νέας χρονιάς, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και οργανωτικά θέματα ενόψει της έναρξης προετοιμασίας, τις ακριβείς ημερομηνίες και τα φιλικά που θα γίνουν.

Πάνω στο ίδιο πλαίσιο θα κυμανθεί και η συνάντηση που θα έχουν το πρωί της Πέμπτης ο Τόλης Τερζής με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια όπως προκύπτει από ανθρώπους του Άρη, όλα τα θέματα βρίσκονται στο… τραπέζι και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήραν απόφαση, σκάει ανακοίνωση για Πασχαλάκη - Υπογράφει ο... νεός Τσιμίκας - "Ξενερωμένος" top ξένος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags