Facebook Pixel Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Αποκαλύψεις Γκατσίνοβιτς για το παρελθόν - "Είχα αλλεργίες και άσθμα" - Αποθέωσε ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 10:21:00

Αποκαλύψεις Γκατσίνοβιτς για το παρελθόν - "Είχα αλλεργίες και άσθμα" - Αποθέωσε ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Γκατσίνοβιτς για το παρελθόν - "Είχα αλλεργίες και άσθμα" - Αποθέωσε ΑΕΚ

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της Ένωσης έδωσε συνέντευξη σε Μέσο της Γερμανίας ενόψει του τελικού μεταξύ της Λειψίας και της Άιντραχτ μιας και ο ίδιος είναι ο άνθρωπος που είχε χαρίσει στην ομάδα της Φρανκφούρτης τον τελευταίο τίτλο το 2018.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Η Άιντραχτ διεκδικεί το Κύπελλο Γερμανίας απέναντι στη Λειψία με την Bild να παίρνει συνέντευξη από τον άσο της ΑΕΚ, μιας και ο Σέρβος το 2018 είχε πετύχει ένα απίστευτο γκολ στον τελικό κόντρα στην Μπάγερν στη νίκη της ομάδας της Φρανκφούρτης κόντρα στην Μπάγερν.

«Σκέφτομαι πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή γιατί μου στέλνουν συνεχώς νέα βίντεο της. Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιζα στο τέλος στην Άιντραχτ και τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε στην Χόφενχαϊμ. Αλλά είχα και προβλήματα υγείας. Τόσο αλλεργίες, όσο και άσθμα. Και δεν ήξεραν καν πως υποφέρω απ’ όλα αυτά.

Τώρα όλα είναι υπό έλεγχο. Μπορώ να αναπνεύσω πολύ καλύτερα και αυτό με διευκολύνει στο παιχνίδι μου. Είμαι ευτυχισμένος με το πως πηγαίνουν τα πράγματα εδώ. Απολαμβάνω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο. Θα φορέσω τη φανέλα μου από το 2018, ελπίζω να βοηθήσει. Χαίρομαι που δεν την έδωσα σε κανέναν τότε μέσα στη χαρά μου. Η Λειψία είναι σπουδαία ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και φοβερό ρυθμό. Όμως η Άιντραχτ έχει περισσότερη πείρα από τέτοια παιχνίδια. Οπότε προβλέπω… 2-1, κατά προτίμηση χωρίς παράταση. Δεν χρειάζεται να πάνε στα πέναλτι, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά μπορούν να τα καταφέρουν κι έτσι αν χρειαστεί», είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό - Έλληνας σκόρερ από Αμερική με καλό σουτ - 14,1 πόντους μ.ο. και αμυντικός (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags