Facebook Pixel Λιβάι Γκαρσία: Συνεχίζεται το... σήριαλ με το ενδιαφέρον ομάδων για Λιβάι - Έσκασε νέο ρεπορτάζ από χώρα της Ευρώπης
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-31 23:16:00

Συνεχίζεται το... σήριαλ με το ενδιαφέρον ομάδων για Λιβάι - Έσκασε νέο ρεπορτάζ από χώρα της Ευρώπης

Sportdog Team
Συνεχίζεται το... σήριαλ με το ενδιαφέρον ομάδων για Λιβάι - Έσκασε νέο ρεπορτάζ από χώρα της Ευρώπης

Ακόμα μια ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του επιθετικού της ΑΕΚ έρχεται στο προσκήνιο μετά από ρεπορτάζ δημοσιογράφου σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μονπελιέ: Και η γαλλική ομάδα φέρεται να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Λιβάι Γκαρσία όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ Μπερτράν Κενέτ, που ασχολείται με θέματα του συλλόγου σε ραδιοφωνικό εκπομπή στην χώρα και συγκεκριμένα στον France Bleu Hérault.

«Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας πραγματικός στόχος, είναι επιβεβαιωμένο. Το πρόβλημα με αυτό τον παίκτη είναι ότι η ΑΕΚ ζητά 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει καταλάβει ότι αυτός ο τύπος παίκτη δεν θα αγοραστεί ποτέ άμεσα από αγγλικές ή γερμανικές ομάδες, θα πρέπει πρώτα να περάσει από ένα ενδιάμεσο πρωτάθλημα.

Κανένας δεν θα έρθει να δώσει 15 εκατ. ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία. Η τιμή είναι πιο κοντά στα 8 ή 10 εκατ. ευρώ και οι ιθύνοντες της Μονπελιέ εργάζονται για να κατεβάσουν την τιμή του. Εργάζονται μάλιστα σκληρά, γιατί είναι ένας παίκτης που ο σύλλογος παρακολουθεί στενά», αναφέρει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Μονπελιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό - Έλληνας σκόρερ από Αμερική με καλό σουτ - 14,1 πόντους μ.ο. και αμυντικός (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags