Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο παίκτη - "Δεν μπορεί βασικός ο Κρμέντσικ - Είχε ανωριμότητα..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 22:04:00

Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο παίκτη - "Δεν μπορεί βασικός ο Κρμέντσικ - Είχε ανωριμότητα..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο παίκτη - "Δεν μπορεί βασικός ο Κρμέντσικ - Είχε ανωριμότητα..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τσέχου επιθετικού και στην περίπτωση να επιστρέψει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής και μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Čáslav, Μίκαελ Κρμέντσικ, ο οποίος αποχαιρέτησε την Τζακάρτα και βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

«Ο Κρμέντσικ βάσει του ποδοσφαιρικού του στυλ είναι στην καλύτερη ηλικία, αλλά θεωρώ ότι είναι ένα πισωγύρισμα η επιστροφή του ως βασικός, σαν εναλλακτική λύση δεν είναι κακή επιλογή γιατί θεωρώ πως έχει καλύτερη αίσθηση του γκολ από τον Νέλσον Ολιβέιρα. Αν θέλει να διεκδικήσει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν μπορεί να σηκώσει ο Κρμέντσικ την ομάδα ως πρώτη επιλογή».

Για τα αγωνιστικά του στοιχεία: «Όταν ήμασταν συμπαίκτες, είχε μία ανωριμότητα αλλά τα στοιχεία του έμοιαζαν με τον Ιμπραίμοβιτς , ωστόσο στην πορεία φάνηκε ότι δεν είχε την πορεία που περιμέναμε και αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τις επιλογές του σε επίπεδο ομάδων».

Για την προσαρμογή του: «Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί εύκολα, ξέρει την ομάδα, τους ανθρώπους τους έχει χαρίσει και ένα τρόπαιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags