Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου για φορ - Πάει για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 19:30:00

Αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου για φορ - Πάει για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποφάσισαν Μπότο και Λουτσέσκου για φορ - Πάει για την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ

H υπόθεση του φορ είναι αυτή που καίει όσο καμία τον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Είναι η θέση που ο Λουτσέσκου θέλει να δει άμεσα να βρίσκεται παίκτη (ή παίκτες ανάλογα και με την κατάληξη της υπόθεσης του Μπράντον Τόμας) που θα αποτελέσει την βασική επιλογή για την θέση του επιθετικού περιοχής στην νέα σεζόν.

ΠΑΟΚ: H υπόθεση του φορ είναι αυτή που καίει όσο καμία τον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Είναι η θέση που ο Λουτσέσκου θέλει να δει άμεσα να βρίσκεται παίκτη (ή παίκτες ανάλογα και με την κατάληξη της υπόθεσης του Μπράντον Τόμας) που θα αποτελέσει την βασική επιλογή για την θέση του επιθετικού περιοχής στην νέα σεζόν.

Η έρευνα για να προταθούν συγκεκριμένοι παίκτες στον Ιβάν Σαββίδη γίνεται τόσο από τον Ζοσέ Μπότο και το τιμ του (τον επικεφαλής σκάουτινγκ Αντρέι Φεντσένκφορ και τον σκάουτερ Φερνάντο Μάτος) όσο και από άλλους συνεργάτες της ΠΑΕ στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Υπάρχουν λίστες παικτών για όλες τις θέσεις από όλες τις κατευθύνσεις και τώρα καλούνται να πάρουν αποφάσεις μέσα από την συνεργασία και την καλή συνεννόηση.

Στόχος είναι να γίνει προεργασία μέσα από την οποία θα επιλεγούν παίκτες που θα καλύπτουν τα «θέλω» του προπονητή και θα συμφωνούν όλοι ότι είναι αξιόλογες περιπτώσεις και θα παρουσιαστούν στον Ιβάν Σαββίδη, που αυτός είναι που θα δώσει η έγκριση για τις τελικές διαπραγματεύσεις που θα οδηγήσουν έναν από όλους στην Τούμπα.

Θέλει να φέρει παίκτη από κορυφαίο πρωτάθλημα

Ήδη έχει εντοπιστεί μία περίπτωση διεθνούς επιθετικού που αγωνίστηκε φέτος σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να αποκτηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη γίνει κρούση και το αργότερο σε μία εβδομάδα ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντησή του για το αν δέχεται την πρόταση που του έχει γίνει, ενώ παρόμοια διαδικασία να υπάρχει και με άλλον παίκτη.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να πάνε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη περιπτώσεις με όλα τα δεδομένα ξεκάθαρα και να δοθεί από τον ιδιοκτήτη της ομάδας το ΟΚ για την τελική διαπραγμάτευση, που δεν θα χρειαστεί να πάρει πολύ χρόνο. Επιπλέον, πληροφορία είναι ότι πρόκειται για παίκτη σε πολύ καλή ηλικία, ώριμο αλλά όχι βετεράνο με διαπιστευτήρια ποιότητας στην καριέρα του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεγάλη επιστροφή ο Ολυμπιακός - Προσωπική επιλογή Μαρινάκη - "Οκ" από Κορδόν λόγω Ισπανίας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags