Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το... φωνάζει Έλληνας άσος - "Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 20:54:00

Το... φωνάζει Έλληνας άσος - "Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ..."

Sportdog Team
Το... φωνάζει Έλληνας άσος - "Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου μίλησε για την εμπειρία του στην ομάδα που ήταν δανεικός, ενώ τόνισε πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Παναγιώτης Τζίμας: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή σεζόν με τους Γιαννιώτες, την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ που ανήκει αλλά και τους τομείς που βελτιώθηκε.

«Έκανα μια πολύ καλή σεζόν φέτος, γεμάτη. Βοήθησα τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτός εμένα, σε μια δύσκολη χρονιά. Από μικρός έπαιζα σε όποια θέση με έβαζε ο προπονητής και αυτό έκανα και φέτος.

Η φετινή χρονιά με βοήθησε να βελτιωθώ και σωματικά, αλλά και στο κομμάτι της εμπειρίας. Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό, πάντα τα Γιάννινα είχαν καλό κλίμα. Φέτος ήθελα να κάνω μια γεμάτη σεζόν και να δείξω τι αξίζω, ώστε να γυρίσω στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα.

Στο ερώτημα σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο, απάντησε: «Περισσότερο μου αρέσει να παίζω αριστερό εξτρέμ, πιστεύω ότι μου ταιριάζει καλύτερα αυτή η θέση. Αν και μου αρέσει να αγωνίζομαι και πίσω από τον επιθετικό».

Για τον Γιώργο Χρηστοβασίλη: «Τον είχα ζήσει μόνο στο αεροπλάνο, όταν πηγαίναμε με την ομάδα για προετοιμασία στην Πολωνία. Ήταν ένας πολύ καλό άνθρωπος, αγαθός, αγαπούσε την οικογένεια του ΠΑΣ. Δεν μπήκε στα αποδυτήρια να φωνάξει μετά από ήττες και από ότι μου είπαν τα παιδιά που το είχαν ζήσει παραπάνω ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και πιστεύω πως έτσι θα είναι και ο γιος του». 

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τη φετινή χρονιά η ομάδα έδειξε τα ελληνόπουλα, ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης άξιζαν την ευκαιρία. Ήταν ένα νέο πρότζεκτ, δίνοντας βάση στα νέα παιδιά. 

Η φετινή σεζόν με βοήθησε πολύ και δεν θα έχω καμία σχέση με πέρυσι. Θα γυρίσω έτοιμος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε ο Παναγιώτης Τζίμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ηγέτης στη Γερμανία, 91% σωστές πάσες και ταύρος - Αναβάθμιση από Εμβιλά, οι καλύτεροι στην Ελλάδα με Χουάνγκ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags