Facebook Pixel Καρίμ Μπενζεμά: Έρχεται... ανατροπή με το μέλλον του Μπενζεμά; "Είμαι στη Ρεάλ" - Δημοσίευμα... φωτιά από Marca
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-01 22:58:00

Έρχεται... ανατροπή με το μέλλον του Μπενζεμά; "Είμαι στη Ρεάλ" - Δημοσίευμα... φωτιά από Marca

Sportdog Team
Έρχεται... ανατροπή με το μέλλον του Μπενζεμά; "Είμαι στη Ρεάλ" - Δημοσίευμα... φωτιά από Marca

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο Καρίμ Μπενζεμά προσπάθησε να κρύψει τις σκέψεις του για το μέλλον, όμως δεν ήταν δυνατό να τα καταφέρει.

Καρίμ Μπενζεμά: Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο Καρίμ Μπενζεμά προσπάθησε να κρύψει τις σκέψεις του για το μέλλον, όμως δεν ήταν δυνατό να τα καταφέρει με μια φράση όπως «... αύριο έχουμε προπόνηση, άρα προς το παρόν βρίσκομαι στη Ρεάλ»!

Ακόμα και όταν του ζητήθηκε να απαντήσει ευθέως στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης αν ισχύουν οι φήμες περι... Σαουδικής Αραβίας, είπε: «Γιατί να πρέπει να μιλήσω για το μέλλον; Είμαι στη Ρεάλ. Η πραγματικότητα απέχει από αυτά που αναφέρονται στο Internet». 

Μάλιστα κόντρα σε όσα γραφόντουσαν σε όλον τον πλανήτη πως ο Γάλλος είναι θέμα χρόνο να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Βασίλισσα η Marca σε δημοσίευμά της αναφέρει πως ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2024, όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Πιο συγκεκριμένα τονίζεται πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ευγνώμων για την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, όμως αυτή τη στιγμή δεν θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί, απορρίπτοντας το συμβόλαιο που του έδωσαν, αλλά αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο να συμβεί τον επόμενο χρόνο που θα είναι ελεύθερος,  με τον Γάλλο να παραμένει στο Μπερναμπέου για ακόμα ένα έτος, πιστεύοντας ότι έχει να προσφέρει ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το deal της χρονιάς στο Λιμάνι - Ήρθε τζάμπα, φεύγει μόνο με 15 εκατ. - "Χουνέρι" από Μύκονο ο… ανεπιθύμητος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags