Facebook Pixel Super League: Επιστροφή Ράσταβατς στην Ελλάδα - Ανακοινώθηκε από ομάδα της Super League
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-02 14:51:00

Επιστροφή Ράσταβατς στην Ελλάδα - Ανακοινώθηκε από ομάδα της Super League

Sportdog Team
Επιστροφή Ράσταβατς στην Ελλάδα - Ανακοινώθηκε από ομάδα της Super League

Ένα χρόνο... άντεξε μακριά από τη Super League ο Σέρβος τεχνικός μιας και όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης το μεσημέρι της Παρασκευής (2/6) αναλαμβάνει τον πάγκο συλλόγου του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αστέρας Τρίπολης: Ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του, ο Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Η αρκαδική ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα παρουσιαστεί επίσημα μετά την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.

Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2017, για λογαριασμό της Ξάνθης, ανέλαβε για πρώτη φορά τον Αστέρα το Δεκέμβριο του 2019 και έμεινε στην Τρίπολη για 2,5 χρόνια. Αποχώρησε στο τέλος της σεζόν 2021-22 και επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου εργάστηκε στη Βοϊβοντίνα μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Στα αλήθεια νιώθω σαν να επιστρέφω στην ποδοσφαιρική οικογένειά μου» δήλωσε ο Ράσταβατς μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του. «Ο Αστέρας για εμένα είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική μου διαδρομή και τρέφω ξεχωριστά συναισθήματα, τόσο για την ομάδα όσο και για τους ανθρώπους της. Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, να πετύχουμε και να φέρουμε τον Αστέρα και πάλι εκεί που αξίζει. Θέλω να πω στους φιλάθλους του Αστέρα πως χαίρομαι που είμαι και πάλι μαζί σας, ξέρω ότι θα βρίσκεστε στο πλευρό μας και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη με Αρμάνι για Νέιπιρ - Έκπληξη στο Λιμάνι με Λούντμπεργκ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags