Facebook Pixel Ολυμπιακός: Από τον τελικό του Europa League... στον Ολυμπιακό - Σήκωσε την κούπα με Σεβίλλη, τον θέλει ο Κορδόν! (Vid)
| 2023-06-03 10:00:00

Από τον τελικό του Europa League... στον Ολυμπιακό - Σήκωσε την κούπα με Σεβίλλη, τον θέλει ο Κορδόν! (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Από τον τελικό του Europa League... στον Ολυμπιακό - Σήκωσε την κούπα με Σεβίλλη, τον θέλει ο Κορδόν! (Vid)

Μεταγραφή που θα τον αλλάξει επίπεδο και με χαμηλό κόστος! Ποιος παίκτης των Σεβιγιάνων, που μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών; Εξαιρετική περίπτωση, αλλά και πάρα πολύ δύσκολη...

Ολυμπιακός: Mια λύση από το πάνω-πάνω ράφι έχουν στη λίστα τους οι Πειραιώτες, για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή, καθώς ο κάτοχος του Europa League, Νεμάνια Γκούντελι, μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και έχει προταθεί στους Ερυθρόλευκους.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος άσος, με θητεία σε Ολλανδία, Πορτογαλία, Τουρκία και Ισπανία, είναι λύση που, αν έρθει στην Ελλάδα, θα πάρει τη φανέλα τού βασικού στο σπίτι - Είναι χαρακτηριστικό ότι η χρηματιστηριακή του αξία παραμένει στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Αντονιο Κορδόν προφανώς και γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωσή του, καθώς η θητεία του σε Σεβίλλη είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά δημοσιογράφος ο Γιώργος Τεριακής, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, σχολίασε στο sportdog ότι είναι πολύ δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα.

"Δεν πρόκειται να φύγει, θεωρώ σίγουρο ότι θα του ανανεώσουν στο συμβόλαιο κι μην το έχουν κάνει ακόμα. Σε όλους θα ανανεώσουν το συμβόλαιο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε για τη θέση του: "Παίζει ως στόπερ κατ' ανάγκη, γιατί δεν είχε στόπερ η Σεβίλλη. Στα χαφ είναι η θέση του".

Όσο για τα δυνατά του στοιχεία, ο καλός συνάδελφος είπε: "Κόβει, μαρκάρει, τρέχει, σουτάρει, είναι πολύ δυνατός. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει η Σεβίλλη να της φύγει και, πολύ περισσότερο, να το κάνει για να έρθει στην Ελλάδα".

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, που θέλει να βάλει τις βάσεις για να επιστρέψει στην κορυφή τού ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και για να ξανακάνει καλές πορείες στην Ευρώπη. Με ποδοσφαιριστές όπως ο Γκούντελι αυτό το έργο θα γινόταν πολύ εύκολο!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απόφασισαν για Σωκράτη, Βαλμπουενά, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Γερεμέγιεφ αντί Κουλούρης στον ΠΑΟ!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags