Facebook Pixel Βασίλης Μπάρκας: Εξελίξεις για Μπάρκα, το πήρε απόφαση η Σέλτικ - Νέα δεδομένα στην καριέρα του - Πού υπογράφει!
| 2023-06-03 12:44:00

Εξελίξεις για Μπάρκα, το πήρε απόφαση η Σέλτικ - Νέα δεδομένα στην καριέρα του - Πού υπογράφει!

Sportdog Team
Εξελίξεις για Μπάρκα, το πήρε απόφαση η Σέλτικ - Νέα δεδομένα στην καριέρα του - Πού υπογράφει!

Οι πρωταθλητές Σκωτίας έχουν καταλήξει για το μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ελεύθερος από την Σέλτικ αναμένεται να μείνει με το τέλος της σεζόν ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Έλληνα γκολκίπερ.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον δημοσιεύματα από την Σκωτία, που σημειώνουν ότι ο Μπάρκας θα αποδεσμευτεί από την Σέλτικ, παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2024, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής τερματοφύλακας αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Ουτρέχτη, όπου έκανε καλή σεζόν, όμως η Σέλτικ του κάλυπτε ένα μεγάλος μέρος του συμβολαίου του και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Πλέον ο Μπάρκας θα ψάξει τον νέο σταθμό της καριέρας του, με την ολλανδική ομάδα να θέλει να τον κρατήσει, τώρα που δεν θα πρέπει να πληρώσει κάτι στην Σέλτικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξηλώνεται ο Μελισσανίδης - Ρίχνει ξανά λεφτά για να φέρει επιθετικό - Ποιος είναι ο Ζίνι που γουστάρει ο Αλμέιδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags