Facebook Pixel ΑΕΚ: Τα δύο σενάρια για τα διαρκείας τη νέα σεζόν - Τι "παίζει" με Μπακαμπού και Στάνκοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-03 14:43:00

Τα δύο σενάρια για τα διαρκείας της ΑΕΚ τη νέα σεζόν - Εκτίμηση Κετσετζόγλου για Μπακαμπού, Στάνκοβιτς!

Sportdog Team

Όσα είπε ο ρεπόρτερ της Ένωσης για τα θέματα της "κιτρινόμαυρης" επικαιρότητας.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει και της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ούτε από την ΑΕΚ, ούτε από τον Στάνκοβιτς πριν αναχωρήσει, υπήρξε νύξη περί αποχώρησης», επανέλαβε μετά τις φήμες που προέκυψαν για τον Αυστριακό τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Μπακαμπού, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος μετά την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Ο Μπακαμπού, σίγουρα θα ταίριαζε στη φιλοσοφία του Αλμέιδα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά είναι στο πλαίσιο της φημολογίας όλα όσα ακούγονται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Και κατέληξε μιλώντας για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν, λέγοντας πως: «υπάρχουν δύο σκέψεις στην ΠΑΕ, να κυκλοφορήσουν τα διαρκείας κανονικά αλλά με πιο ακριβές τιμές λόγω της συμμετοχής της ομάδας στην Ευρώπη ή να βγουν τα διαρκείας με τις ίδιες τιμές και ξεχωριστά τα εισιτήρια για την Ευρώπη, ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε όσους θελήσουν από τη στιγμή που οι κάτοχοι διαρκείας δεν μπορούν να βρεθούν σε κάποιο ματς, να πάρουν εκείνοι τη θέση τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όπλο o Αλμέιδα για Πήλιο! Όμορφο πρότζεκτ Μελισσανίδη - Σπουδαίο ότι δεν είχε πέσει ψυχολογικά"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags