Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στόπερ 8 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, γκολ με το κεφάλι - Θυμίζει Αβραάμ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-03 16:35:00

Στόπερ 8 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, γκολ με το κεφάλι - Θυμίζει Αβραάμ"!

του Γιώργου Κτενά
Στόπερ 8 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό - "Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, γκολ με το κεφάλι - Θυμίζει Αβραάμ"!

"Ο καλύτερος αμυντικός στην Εσπανιόλ, κυρίαρχος"! Στο Λιμάνι ψάχνουν για τον παίκτη που θα γίνει ο ηγέτης στο κέντρο της άμυνάς τους τη νέα σεζόν και στη λίστα τους βρίσκεται ένας εξαιρετικός παίκτης από τη La Liga.

Ολυμπιακός: Ενίσχυση στην αμυντική γραμμή με τουλάχιστον ένα στόπερ επιπέδου (ανάλογα με το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, μπορεί να αυξηθεί αυτός ο αριθμός) θα γίνει το φετινό καλοκαίρι στο Λιμάνι και, ήδη, έχουν γραφτεί τα πρώτα ονόματα.

Τελευταίο είναι εκείνο του Σέζαρ Μόντες, του 26χρονου διεθνή Μεξικανού στόπερ της Εσπανιόλ, που μέσω του Τύπου έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Ο υψηλόσωμος αμυντικός πήγε στην Ισπανία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά η παρουσία του δεν έφτανε για να αποτρέψει τον υποβιβασμό της ομάδας του.

Κάπως έτσι προέκυψε και το ρεπορτάζ που τον θέλει να αποχωρεί, αν και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ (όσα είχε δώσει και η Εσπανιόλ για να τον αποκτήσει δηλαδή!), κάτι που σημαίνει ότι η περίπτωσή του είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

"Καλός στον αέρα, βάζει γκολ - Δυνατός και ψηλός - Καλύτερος από εκείνους που είχε η Εσπανιόλ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τεριακή, που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. 

"Πήγε τον Γενάρη, δεν έπαιζε αρχικά αλλά έκανε 19 συμμετοχές τελικά. Είναι πολύ καλός στον αέρα, έχει σκοράρει κιόλας με το κεφάλι", σχολιάσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήταν στη Μοντερέι για 7 χρόνια. Δυνατό παιδί, ψηλός, από αυτούς που είχε η Εσπανιόλ ήδη, ήταν καλύτερος".

"Βασικός στον Ολυμπιακό με Σωκράτη - Θυμίζει Αβραάμ Παπαδόπουλο - Στα 8 εκατ. ευρώ η τιμή του"

Στον Ολυμπιακό τι θα κάνει αν έρθει;

"Παίζει βασικός, δεν θα είναι ο κουμανταδόρος της άμυνας. Θεωρώ ότι σε ένα σχήμα που ο Σωκράτης θα είναι λίγο πιο πίσω, θα μπορεί να είναι ο Μόντες μπροστά και να παλεύει".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Είναι λίγο πιο στενός αλλά φέρνει κάπως στον Αβραάμ Παπαδόπουλο".

Με τι ποσό θα μπορούσε να τον παραχωρήσει η Εσπανιόλ;

"Η αξία του είναι στα 8 εκατ. ευρώ και τόσα είχε δώσει και η Εσπανιόλ για να τον αποκτήσει. Δε νομίζω ότι θα πέσει κάτω από αυτά τα χρήματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "10αρι παγκόσμιας κλάσης για Ολυμπιακό - Συμβόλαιο 3 εκατ. - Σαν τον… Γκάλη μόλις μπει στο γήπεδο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags