Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη με "ξεχασμένο" παίκτη του Ολυμπιακού - Τον θέλουν τρεις ομάδες
| 2023-06-03 22:38:00

Έκπληξη με "ξεχασμένο" παίκτη του Ολυμπιακού - Τον θέλουν τρεις ομάδες

Sportdog Team
Έκπληξη με "ξεχασμένο" παίκτη του Ολυμπιακού - Τον θέλουν τρεις ομάδες

Έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον, αν και δεν είναι ιδιαίτερα... διαφημισμένος. Θα παραμείνει στην Πάφο, θα πάει σε άλλο κυπριακό κλαμπ ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, το ερώτημα.

Ολυμπιακός: Περιζήτητος είναι ο Μαμαντού Κανέ στην Κύπρο και όπως προκύπτει από δημοσίευμα του «kerkida.net», ο παίκτης εκτός από την Πάφο έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον δύο ακόμα ομάδων της Μεγαλονήσου.

«Ο Μαμαντού Κανέ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στην Κύπρο με τη φανέλα της Πάφος FC, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ήταν από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος.

Δεδομένη η πρόθεση της παφιακής ομάδας για να κάνει "δικό της" τον 26χρονο Αφρικανό άσο, αλλά ο Ολυμπιακός αξιώνει μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον παραχωρήσει με ελευθέρα μεταγραφή.

Μάθαμε επίσης ότι άλλες δύο κυπριακές ομάδες έχουν βάλει στο... στόχαστρό τους τον Κανέ», αναφέρει το δημοσίευμα και καταλήγει με το εξής ερώτημα:

«Θα παραμείνει στην Πάφο, θα πάει σε άλλο κυπριακό κλαμπ ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα;».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κανέ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2021, αγοράζοντάς τον έναντι 300 χιλιάδων Ευρώ από τη Νέφτσι Μπακού, όπου και παρέμεινε ως δανεικός μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, όπου τον είδαμε σε 6 παιχνίδια σε πλέι οφ και Κύπελλο. Τον Αύγουστο του 2022 δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Πάφο, όπου φέτος μέτρησε 40 εμφανίσεις σε Κυπριακό πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags