Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Από Super League ο... αντι-Κουρμπέλης - Έλληνας χαφ ανακάλυψη - "Πάθος, κοντινή πάσα και τρεξίματα" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 10:00:00

Από Super League ο... αντι-Κουρμπέλης - Έλληνας χαφ ανακάλυψη - "Πάθος, κοντινή πάσα και τρεξίματα" (Vid)

του Νίκου Στεργίου
Από Super League ο... αντι-Κουρμπέλης - Έλληνας χαφ ανακάλυψη - "Πάθος, κοντινή πάσα και τρεξίματα" (Vid)

Ένα όνομα έκπληξη ξεχωρίζει στην ατζέντα του Γιοβάνοβιτς! Οι Πράσινοι σκανάρουν την ελληνική αγορά για παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, καθώς θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό τους κορμό. Ποιος νεαρό άσο έχουν ξεχωρίσει;
 

Παναθηναϊκός: Έναν νέο και εξελίξιμο παίκτη φαίνεται ότι έχει στη λίστα του το Τριφύλλι, για την επόμενη μέρα του συλλόγου, δεδομένου ότι το ρεπορτάζ φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Δημήτρη Μεταξά.

O 19χρονος άσος είχε, συνολικά, 24 ματς και 1 γκολ με τη φανέλα του Βόλου φέτος και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο (σύμφωνα με το transfermarkt) ανέρχεται στις 600.000 ευρώ. Αγωνίζεται σχεδόν αποκλειστικά ως αμυντικός μέσος, με καλά τρεξίματα και οι Πράσινοι ψάχνουν την περίπτωσή του μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη και του Αχιλλέα Πούγγουρα - Προφανώς για να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαγεωργίου, δημοσιογράφο από τον Βόλο, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ τής ομάδας, προκειμένου να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τον νεαρό άσο.

"Πάθος στα χαφ - Κοντινή πάσα και τρεξίματα - Έτσι ήρθε στον Βόλο"

"Παιδί με τρεξίματα, νέος, με πάθος στον χώρο του κέντρου, αλλά δεν έχει δείξει κάτι σπουδαίο ακόμα. Πήρε χρόνο συμμετοχής φέτος, κάτι που είναι σημαντικό για την ηλικία του, έδειξαν ότι τον εμπιστεύονται και είχε θετική παρουσία, ήταν στις θετικές εκπλήξεις, και επειδή είναι νέος και εξελίξιμος φαίνεται ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από τις μεγάλες ομάδες", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, ο Κ. Παπαγεωργίου.

Ποια είναι η θέση του στο γήπεδο;

"Είναι 6αρο-8άρι, μπορεί όμως να αποδώσει κι αλλού αν χρειαστεί - Γιατί και ο ίδιος ψάχνει τον χαρακτήρα στο παιχνίδι του. Έχει κοντινη πάσα, τρεξίματα, κλασσικός χαφ με ένταση στο παιχνίδι του".

Πώς βρέθηκε στον Βόλο;

"Ήρθε μέσω των δοκιμαστικών που κάνει κάθε χρόνο η ομάδα, για παιδιά από 15 μέχρι 18 ετών. Τα δοκιμαστικά γίνονται από όλη την Ελλάδα και έτσι ο Βόλος ψάχνει για να βρει ταλέντα".

"Τόσο θα τον δώσει ο Μπέος - Αυτό χρειάζεται στον Παναθηναϊκό - Να πάει στη β΄ ομάδα"

Με πόσα χρήματα θα μπορούσε να τον παραχωρήσει ο Μπέος;

"Σε αυτή την ηλικία τα συμβόλαια είναι τυπικά, δεν ξέρω πώς ακριβώς δεσμεύεται. Με συμβολικό ποσό θα φύγει, αν φύγει τώρα. Ίσως γίνει κάποια συμφωνία για να μείνει δανεικός στην ομάδα".

Πώς μπορεί να ταιριάξει στην 11άδα τού Παναθηναϊκού;

"Θέλει κάποιον πιο έμπειρο και οργανωτικό παίκτη πλάι του. Αν και θα μπορούσε να βρεθεί στη δεύτερη ομάδα αρχικά, για να πάρει εκεί παιχνίδια"

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Νο5 του draft του NBA για ΠΑΟ - Πλέι-μέικερ που παίζει άμυνα, "απογείωση" με Ζοτς - Φουλ και για Τζέιμς! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags