Facebook Pixel Ντούσαν Μπάγεβιτς: Απίθανη ατάκα Κετσετζόγλου: "Θα το έχει μετανιώσει και ο ίδιος ο Μπάγεβιτς"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 12:53:00

Απίθανη ατάκα Κετσετζόγλου: "Θα το έχει μετανιώσει και ο ίδιος ο Μπάγεβιτς"!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Κετσετζόγλου: "Θα το έχει μετανιώσει και ο ίδιος ο Μπάγεβιτς"!

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στη… διπλή επέτειο με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τη σχέση του με την ΑΕΚ.

Η 4η Ιουνίου είναι μια ημερομηνία που για τους φίλους της ΑΕΚ έχει συνδεθεί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σαν σήμερα, το 1978, ο ίδιος ήταν που με γκολ και ασίστ είχε οδηγήσει την Ένωση στην κατάκτηση του Κυπέλλου με 2-0 επί του ΠΑΟΚ και το προηγούμενο (πριν το φετινό) νταμπλ, αλλά-επίσης-την ίδια ημερομηνία το 1996 πίκραινε τους φίλους της ομάδας, με την ανακοίνωση της οριστικής του αποχώρησης από την ομάδα για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Αυτή η διπλή επέτειος ήταν το αντικείμενο της κουβέντας που έκαναν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου με τον Δημήτρη Τσακίρη.

«Πιστεύω πως και ο ίδιος θα το έχει μετανιώσει, παρότι πήρε τόσα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είχε κακή σχέση με τον Τροχανά, αλλά ο κόσμος δεν του συγχώρεσε ποτέ ότι πήγε στον Ολυμπιακό. Με αυτό που έκανε ένωσε τον κόσμο εναντίον του. Αν δεν είχε φύγει τότε, θα ήταν ακόμη στην ΑΕΚ, με κάποιον τρόπο, ίσως ακόμη και ως πρόεδρος», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλοι οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ σε 3ο προκριματικό και playoffs - Το σενάριο που τη στέλνει στους ισχυρούς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags