Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποια αντίπαλο δεν θέλει ο ΠΑΟ στην κλήρωση - Τι "παίζει" με Λινγκρ και στόπερ - Ρεπορτάζ Νικολογιάννη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 15:31:00

Ποια αντίπαλο δεν θέλει ο ΠΑΟ στην κλήρωση - Τι "παίζει" με Λινγκρ και στόπερ - Ρεπορτάζ Νικολογιάννη!

Sportdog Team
Ποια αντίπαλο δεν θέλει ο ΠΑΟ στην κλήρωση - Τι "παίζει" με Λινγκρ και στόπερ - Ρεπορτάζ Νικολογιάννη!

Όσα είπε ο γνωστός ρεπόρτερ του Τριφυλλιού για τα νεότερα στην ομάδα, τόσο μεταγραφικά, όσο και... υποψήφιων αντιπάλων για τον 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει και της επόμενης σεζόν μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας υπενθύμισε πως σήμερα το Τριφύλλι θα μάθει τους υποψήφιους αντιπάλους του στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια σε Ουκρανία (παίζουν η Ντνίπρο και η Ζόρια) και Βέλγιο (με υποψήφιες της Ουνιόν, Αντβέρπ και Γκενκ).

«Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει καμία από τις βέλγικες, επειδή δεν έχει καλή προϊστορία με ομάδες από τη συγκεκριμένη χώρα. Είναι και καλές, σκληρές, ομάδες, όπως και η Ουνιόν, που φέτος απέδειξε πως είναι μία πολύ καλή ομάδα και έκανε μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη», ανέφερε στο σχόλιό του.

 

«Έχουμε δει πως αυτά τα ματς είναι πάρα πολύ δύσκολα και τα έχει κυκλώσει ο Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θεωρεί πολύ μεγάλο στόχο την Ευρώπη. Φέτος είναι μεγαλύτερη η επιθυμία του. Είναι πολλά τα χρόνια που δεν έχει παίξει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα είναι στους ανίσχυρους και στην επόμενη φάση θα έχει ακόμα πιο δύσκολους αντιπάλους. Αν δεν μπορέσει να πάει στο Champions League, ας πάει τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Με βάση αυτό, θα γίνει η σχετική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός θα πάει σε παίκτες με παραστάσεις, που θα μπορέσουν άμεσα να μπουν, με το πλάνο να λέει πως θα πάει για δύο χαφ (με τον Λινγκρ και τον αντικαταστάτη του Κουρμπέλη), έχει έρθει ο Ζέκα που είναι σε φάση αποθεραπείας, και σίγουρα βασική προτεραιότητα είναι ο στόπερ μετά την αποχώρηση του Σάρλια που ήθελε διπλασιασμό των αποδοχών του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από Super League ο... αντι-Κουρμπέλης - Έλληνας χαφ ανακάλυψη - "Πάθος, κοντινή πάσα και τρεξίματα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags