Facebook Pixel Άρης: Οριστικό! Αυτοί οι τρεις παίκτες του Άρη δεν θα... είναι στην πρώτη προπόνση
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 23:05:00

Οριστικό! Αυτοί οι τρεις παίκτες του Άρη δεν θα... είναι στην πρώτη προπόνση

Sportdog Team
Οριστικό! Αυτοί οι τρεις παίκτες του Άρη δεν θα... είναι στην πρώτη προπόνση

Ο Άρης ετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για την πρώτη του προπόνηση ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Τόλη Τερζή να περιμένει τους παίκτες του στο Νέο Ρύσιο στις 12 Ιουνίου, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι... σίγουροι που δεν θα βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση.

Άρης: Ο Άρης ετοιμάζεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για την πρώτη του προπόνηση ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Τόλη Τερζή να περιμένει τους παίκτες του στο Νέο Ρύσιο στις 12 Ιουνίου, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι... σίγουροι που δεν θα βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση.

Ο λόγος για τους Μπράμπετς, Νικολάς Ενκουλού, καθώς και τον τραυματία, Μάνου Γκαρθία, ωστόσο αμφότεροι θα απουσιάζουν για διαφορετικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Άρη μετά τις 20/6 καθώς έχει κληθεί στην Εθνική του Ομάδα, ενώ ο Ενκουλου, θα βρίσκεται με την Εθνική Καμερούν ενόψει του φιλικού με το Μεξικό. Αναφορικά με τον Γκαρθία, ο ίδιος συνεχίζει την αποθεραπεία του και στο πλαίσιο αυτό θα υποβληθεί σε μία μικροεπέμβαση.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό ντέρμπι: "Ντου" από... Γιασικεβίτσιους για τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags