Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη ενόψει μεταγραφών στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε από τους συνεργάτες του
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 19:15:00

Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη ενόψει μεταγραφών στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε από τους συνεργάτες του

Sportdog Team
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη ενόψει μεταγραφών στον ΠΑΟΚ - Τι ζήτησε από τους συνεργάτες του

Δικαιολογημένα παράπονα για τις επιλογές παικτών και τις αστοχίες που έγιναν τον τελευταίο χρόνο ειδικά, έχει ο Ιβάν Σαββίδης.

ΠΑΟΚ: Δικαιολογημένα παράπονα για τις επιλογές παικτών και τις αστοχίες που έγιναν τον τελευταίο χρόνο ειδικά, έχει ο Ιβάν Σαββίδης. Θυμίζουμε πως πέρυσι το καλοκαίρι του ζητήθηκε να δώσει σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Κουαλιάτα και τα διέθεσε. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε δώσει σχεδόν τρία εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Φιλίπε Σοάρες. Και οι δύο επιλογές δεν θεωρούνται εύστοχες για τον ΠΑΟΚ. Απεναντίας μάλιστα. 

Τα χρήματα που «έπιασαν» τόπο, με βάση την απόδοση των παικτών ήταν αυτά που δόθηκαν για τον Κοτάρσκι και τον Νάρεϊ. Σε κάθε περίπτωση τα παράπονα του Σαββίδη είναι έντονα. Και αυτό που ζητά ξεκάθαρα από τους συνεργάτες του, κυρίως από τον Μπότο αλλά και από τον Λουτσέσκου, είναι να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους αστοχίες στις επιλογές των παικτών. Αυτοί που θα έρθουν θα πρέπει να είναι πρώτης επιλογής. Όχι δεύτερης. 

Δυστυχώς η ανανέωση που έκανε πριν από ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ, απέτυχε. Αυτό προκύπτει από το αποτέλεσμα. Προσέξτε. Δέκα νέοι παίκτες ήρθαν πέρυσι το καλοκαίρι, όμως την διαφορά την έκαναν δύο. Οι Κοτάρσκι και Νάρεϊ. Οι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης που προέκυψαν στην πορεία, δεν υπολογίζονταν αρχικά στα πλάνα του αθλητικού διευθυντή και της τεχνικής ηγεσίας. Οι τόνοι που χρησιμοποιεί ο Σαββίδης είναι αυστηροί. Προς όλους. 

Βλέπετε υπάρχει και ένα παράδειγμα που τον κάνει δικαιολογημένα να αισθάνεται θυμωμένος. Το παράδειγμα της ΑΕΚ. Εκεί, πέρυσι το καλοκαίρι έκαναν δέκα μεταγραφές. Και οι δέκα ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν τον βασικό αντίπαλο του ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Τώρα, αναφορικά με τις κινήσεις που θα γίνουν. Το μότο που κυριαρχεί είναι ένα: «Όχι άλλες αστοχίες». Οι παροτρύνσεις για επιλογές ικανών παικτών, βρίσκονται στο προσκήνιο. Αυτή την χρονική περίοδο, εξετάζονται περιπτώσεις ελεύθερων παικτών, αλλά και δανεικών που όμως έχουν μία λογική οψιόν αγοράς. Αυτό είναι το ζητούμενο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό ντέρμπι: "Ντου" από... Γιασικεβίτσιους για τον πρώτο στόχο του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags