Facebook Pixel ΑΕΚ - Τσακίρης: "Καμία ανησυχία για Αλμέιδα - Αυτές τις μεταγραφές ζήτησε - Δεν θα δούμε κάτι καινούργιο..." (Aud)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 18:40:00

Τσακίρης: "Καμία ανησυχία για Αλμέιδα - Αυτές τις μεταγραφές ζήτησε - Δεν θα δούμε κάτι καινούργιο..." (Aud)

Sportdog Team
Τσακίρης: "Καμία ανησυχία για Αλμέιδα - Αυτές τις μεταγραφές ζήτησε - Δεν θα δούμε κάτι καινούργιο..." (Aud)

Τι αναφέρει ο έμπειρος ρεπόρτερ για τον Ματίας Αλμέιδα και την επόμενη μέρα της νταμπλούχου ΑΕΚ ενόψει των μεταγραφών.
 

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ σχετικά με τα πλάνα για την επόμενη σεζόν μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το μέλλον του Ματίας Αλμέιδα. Έχει να κάνει με ένα προσωπικό ζήτημα, που αφορά συνεργάτη του, και δεν καθιστούσε δυνατή τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή. Εδώ που βρισκόμαστε, το κρίνω λίγο δύσκολο. Θα πρέπει να μην φύγει (την Τρίτη) και να μείνει, αλλά μπορεί να γίνει και μετά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, λίγο πριν φύγει η ομάδα για την Ολλανδία. Εφόσον θέλει και ο ίδιος, και έχει να πει κάτι. Ήταν μία καλή ευκαιρία να συζητήσουμε αρκετά πράγματα μαζί του, όπως για παράδειγμα το θέμα του Πινέδα, ή περιπτώσεις που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ. Επίσης, ένα ζήτημα αφορά το μέλλον των Άμραμπατ ή Τζαβέλλα, για τους οποίους αν δήλωνε πως τους θέλει, μπορεί να άλλαζε τα δεδομένα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Αλμέιδα είναι ένας προπονητής που έχει αρμονική σχέση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τον Κονέ, τον Κουχάρσκι και τους ανθρώπους του τμήματος σκάουτινγκ, αλλά και με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. Δεν θα φέρει κάτι καινούριο. Τα έχουν συζητήσει και είναι μία διαδικασία που γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Οι μεταγραφές, όταν βρισκόμαστε σε μία ζωντανή περίοδο, η επαφή δεν είναι απλά τακτική, αλλά καθημερινή και υπάρχουν πολλές συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Αν φύγει ο Τζαβέλλας χρειάζεται ένας στόπερ, χρειάζεται ένας μεσοεπιθετικός λόγω του Άμραμπατ και πρέπει να πάρει ένα φορ. Αυτά είναι θέματα που είναι σε πρώτο πλάνο», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζεστά" μέχρι και 50 εκατομμύρια για… Λιβάι - Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ "πιέζει" την ΑΕΚ - Νέα εντολή Μελισσανίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags