Facebook Pixel Τζόναθαν Ντέιβιντ πιέζει για τη μεταγραφή - Έως και 50 εκατ. ευρώ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-04 18:04:00

"Ζεστά" μέχρι και 50 εκατομμύρια για… Λιβάι - Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ "πιέζει" την ΑΕΚ - Νέα εντολή Μελισσανίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη

Μία συμφωνία που μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό της Ένωσης. Οι Κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να πουλήσουν τον Γκαρσία, όμως υπάρχει ομάδα με πολύ χρήμα, που τον παρακολουθεί εδώ και μήνες και άμεσα θα κλείσει μία τεράστια μεταγραφή.

ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία: Νέο συμβόλαιο θέλει να υπογράψει με τον 25χρονο επιθετικό η Ένωση και βρίσκονται ήδη οι δύο πλευρές σε συζητήσεις, καθώς τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης θέλουν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδος που υπάρχει η πρόκληση συμμετοχής στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, θέλει/προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή και να πάρει το υπόλοιπο ποσοστό του Λιβάι από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ αλλά η νέα διοίκηση της ομάδας δεν είναι εύκολα συνεννοήσιμη και ζητούν ένα ποσό που δεν έχει λογική.

Υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι ο Λιβάι; Ναι, αν προκύψει μια πρόταση σε υψηλό επίπεδο, δηλαδη 15+ εκατ. ευρώ, για την παραχώρησή του. Για αυτό και έχει ενδιαφέρον το ρεπορτάζ από τη Γαλλία που θέλει ομάδες τού πρωταθλήματος να τσεκάρουν την περίπτωσή του.

 

Με τις Λιόν και Μονπελιέ να έχουν γραφτεί, ήδη, στον ελληνικό Τύπο αλλά να μην είναι μόνο αυτές καθώς και η Λιλ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Λιβάι Γκαρσία. Το ζήτημα είναι ότι η ΑΕΚ φαίνεται ότι ζητάει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ και, ήδη, από αυτό το ποσό αποκλείεται η Μονπελιέ.

Λιόν και Λιλ μπορούν να δώσουν αυτό το ποσό, μόνο που μια γαλλική ομάδα πολύ δύσκολα θα έδινε 20 εκατ. ευρώ για ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα - Θα τα έδινε, αντίστοιχα, για παίκτη από την Ολλανδία.

Ποια από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να δαπανήσει τέτοιο ποσό, με βάση τις ανάγκες της αλλά και το πορτοφόλι της; Η Λιλ, σίγουρα, που θα βγει στην Ευρώπη και θα πουλήσει ίσως και 50 εκατ. ευρώ τον νυν επιθετικό της Τζόναθαν Ντέιβιντ. Μπορεί να φτάσει στην πόρτα της Ένωσης; Αυτό μένει να το δούμε στην πράξη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αποφασίζει" η Μπαρτσελόνα για Πινέδα - Εξελίξεις εντός 24ωρου - "Μπάσιμο" εκατομμυρίων από ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags