Facebook Pixel Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Τέλος εποχής! Ο Ιμπραΐμοβιτς με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 00:49:00

Τέλος εποχής! Ο Ιμπραΐμοβιτς με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο (vid)

Sportdog Team
Τέλος εποχής! Ο Ιμπραΐμοβιτς με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο (vid)

Η Μίλαν μετά την αναμέτρηση με τη Βερόνα τίμησε τον Σουηδό επιθετικό για την προσφορά του στην ομάδα, μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί, με τον ίδιο όμως να ρίχνει... βόμβα μιας και ανακοίνωσε δακρυσμένος πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, απόφαση που δεν είχε γίνει γνωστή ως σήμερα.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Τέλος εποχής για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μιας και όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Σουηδός μετά το τέλος του αγώνα της Μίλαν με τη Βερόνα, με τους Ροσονέρι να τον τιμούν για την προσφορά του στην ομάδα, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 41 ετών, απόφαση που δεν είχε κάνει γνωστή σε κανέναν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ο "Ιμπρα Κατάμπρα" κατέβηκε για τελευταία φορά στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο με τους Ροσονέρι να τον αποθεώνουν για τελευταία φορά και τον ίδιο, όπως και πολλούς από τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μετά την ανακοίνωση της απόφασης από πλευράς Σουηδού επιθετικού.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάλμε και το 1999 αποχώρησε για τον Άγιαξ όπου και παρέμεινε μέχρι το 2004, για να ακολουθήσουν Γιουβέντους (2004-06), Ίντερ (2006-09), Μπαρτσελόνα (2009-10), Μίλαν (2010-12), Παρί Σεν Ζερμέν (2012-16), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2016-18), L.A. Galaxy (2018-20) και Μίλαν (2020-2023).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε προπονητή ο Ολυμπιακός, δεν έχουν συνεργαστεί ξανά με Κορδόν - Νέα αποχώρηση βόμβα στον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags