Facebook Pixel "Χαμός" στην ΑΕΚ με νέο ρεπορτάζ - "Τρία εκατομμύρια στον Αλμέιδα και... υπόσχεση για Πινέδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 17:09:00

"Χαμός" στην ΑΕΚ με νέο ρεπορτάζ - "Τρία εκατομμύρια στον Αλμέιδα και... υπόσχεση για Πινέδα"

Sportdog Team
"Χαμός" στην ΑΕΚ με νέο ρεπορτάζ - "Τρία εκατομμύρια στον Αλμέιδα και... υπόσχεση για Πινέδα"

Όχι απλά εξακολουθούν να υφίστανται, αλλά... φουντώνουν τα σενάρια για τον Αργεντίνο τεχνικό και τον Μεξικάνο μέσο των Κιτρινόμαυρων.

Οι Μεξικάνοι επιμένουν να κάνουν λόγο για θέμα επιστροφής του Ματίας Αλμέιδα στο Μεξικό, παρά το γεγονός ότι ο νταμπλούχος τεχνικός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2028 και ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με νέο δημοσίευμα τα ξημερώματα, η Αμέρικα είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να πάρει τον Αλμέιδα και έχει διάθεση να ρίξει στο τραπέζι «τρελά» λεφτά για να τον πείσει. Μάλιστα, αναφέρεται πως το ποσό «θα αγγίξει τα τρία εκατ. ευρώ ετησίως για να πείσει τον «στρατηγό» να αφήσει την ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα για να επιστρέψει στο Μεξικό».

Ενώ εν συνεχεία αναφέρει πως «αν ο Αλμέιδα αποδεχθεί την πρόταση, τότε η Αμέρικα θα κάνει ό,τι μπορεί για να έρθει ο «Pelado» στο Μεξικό μαζί με τον Ορμπελίν Πινέδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζεστά" μέχρι και 50 εκατομμύρια για… Λιβάι - Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ "πιέζει" την ΑΕΚ - Νέα εντολή Μελισσανίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags