Facebook Pixel Bundesliga: Νέα τριάρα στο Αμβούργο με Μαυροπάνο βασικό - Η Στουτγκάρδη παρέμεινε στη Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-05 23:59:00

Νέα τριάρα στο Αμβούργο με Μαυροπάνο βασικό - Η Στουτγκάρδη παρέμεινε στη Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Μετά το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, η Στουτγκάρδη νίκησε 3-1 και στο δεύτερο, αφήνοντας το Αμβούργο για ακόμα μία σεζόν στη δεύτερη κατηγορία.

Μεταξύ των 18 ομάδων που θα δώσουν μάχη στο νέο πρωτάθλημα της Bundesliga θα βρίσκεται και η Στουτγκάρδη του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, ενώ αντίθετα η νέα προσπάθεια του Αμβούργου να επιστρέψει στα «σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου μετά τον υποβιβασμό του τη σεζόν 2017/2018 δε στέμφθηκε με επιτυχία.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των «Σουηβών» αποδείχθηκε μη αναστρέψιψο στο "Volksparkstadion", απ΄ όπου έφυγαν νικητές με 3-1 κι έτσι το συγκρότημα του Σεμπάστιαν Χένες πανηγύρισε την παραμονή του στην κορυφαία κατηγορία με 2 νίκες απέναντι στο πάλαι ποτέ κραταιό Αμβούργο.

Όπως συνέβη και τη σεζόν 2021/2022 με την Χέρτα, έτσι κιι εφέτος απέναντι στη Στουτγκάρδη, η ομάδα του Τιμ Βάλτερ δεν τα κατάφερε και για 6η συνεχόμενη χρονιά θ΄ αναγκαστεί να ψάξει την επιστροφή της στην Bundesliga μέσα από το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της περιόδου 2023/2024.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το Αμβούργο να μπαίνει πολύ δυνατά και να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Κίτελ. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Εντσό Μιλό με δύο γκολ (48΄, 64΄) έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στην αναμέτρηση. Ο Σίλας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα»

Βασικός κι αναντικατάστατος στην ενδεκάδα των νικητών ήταν γι΄ άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος δέχτηκε την κίτρινη κάρτα στο 25ο λεπτό για κράτημα αντιπάλου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags