Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βγάζουν είδηση οι Ισπανοί - Αυτός φαβορί για προπονητής στον Ολυμπιακό - Πρώτα για αντί-Μπακαμπού και "6άρι"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 08:44:00

Βγάζουν είδηση οι Ισπανοί - Αυτός φαβορί για προπονητής στον Ολυμπιακό - Πρώτα για αντί-Μπακαμπού και "6άρι"! (Vid)

Sportdog Team

Μέσα στην εβδομάδα θα έχει... ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά στον νέο τεχνικό των Ερυθρόλευκων.

Αυτό αναφέρουν χαρακτηριστικά από τον Ολυμπιακό, που μέσω του Αντόνιο Κορδόν, βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση προπονητή για να τους οδηγήσει τη νέα χρονιά.

Τα ονόματα που "παίζουν" στο ρεπορτάζ είναι πολλά και γνωστά (μεταξύ άλλων Ζόρντι, Μαρτίνεθ, Μπορδαλάς κλπ.), αλλά από την Ισπανία έχουν αναδείξει ως φαβορί για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο τον Άντονι Ιραόλα.

Ο 40χρονος τεχνικός αποχωρεί από την Ράγιο Βαγιεκάνο και τα δημοσιεύματα τον έφεραν προ λίγων ημερών στο... κατώφλι της Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως τα ισπανικά Μέσα τονίζουν ότι μοιάζει ο επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

 

Προτεραιότητα το "εξάρι" και ο αντί-Μπακαμπού

Παράλληλα με τον προπονητή οι Πειραιώτες ξεψαχνίζουν την μεταγραφική αγορά για παίκτες, έχοντας ως προτεραιότητα την εύρεση ενός "εξαριού" για αντί-Εμβιλά, αλλά και ενός φορ στη θέση του Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο τελευταίος φέρεται να απάντησε "όχι" σε πρόταση του Ολυμπιακού για αύξηση 50% στις αποδοχές του και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει με προορισμό το Ντουμπάι, αφήνοντας μεγάλο κενό στην γραμμή κρούσης των Ερυθρόλευκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα για αντι-Μπακαμπού, μεγάλο μπάτζετ Μαρινάκη σε Κορδόν - 20χρονος φορ από Γουινέα (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags