Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 14:23:00

"Ρουντ φαν Νίστελροϊ για Ολυμπιακό - Δίνει τα χέρια με Μάρκο Σίλβα ο Μαρινάκης" - Βόμβα Καρπετόπουλου!

Sportdog Team
"Ρουντ φαν Νίστελροϊ για Ολυμπιακό - Δίνει τα χέρια με Μάρκο Σίλβα ο Μαρινάκης" - Βόμβα Καρπετόπουλου!

Ο πρώην στράικερ και νυν Ολλανδός προπονητής στη λίστα των Πειραιωτών για τον πάγκο της ομάδας. Τι συμβαίνει με τον Πορτογάλο και οι συζητήσεις που αναμένεται να οδηγήσουν σε μία συμφωνία έκπληξη

Η αγωνία για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού κορυφώνεται, καθώς όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr και ο Ευάγγελος Μίχος, ο Αντόνιο Κορδόν έχει... εντοπίσει τον «εκλεκτό» και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Τον τελευταίο μήνα πάντως οι Πειραιώτες συζήτησαν και ασχολήθηκαν με δεκάδες προπονητές, από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος στη συζήτησή του με τον Κώστα Νικολακόπουλο στον Bwin ΣΠΟΡΤΦΜ, κάποια στιγμή στο Λιμάνι είχαν αποφασίσει πως θα ήθελαν να φέρουν έναν κόουτς-όνομα. Όχι τόσο με καλό βιογραφικό όσο με δυνατό όνομα, που θα έμπαινε στα αποδυτήρια και θα… κάθονταν όλοι κάτω.

Κάπως έτσι προτάθηκε και εξετάστηκε και η περίπτωση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ. Ο Ολλανδός που θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου ενώ το 2004, συμπεριελήφθη στην λίστα του Πελέ με τους 100 μεγαλύτερους εν ζωή ποδοσφαιριστές, έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Αρχικά ήταν στα μικρά τμήματα της Εθνικής και της Αϊντχόφεν, ενώ μέχρι τον Μάιο του 2022 έκατσε και για έναν χρόνο στον πάγκο της πρώτης ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Αντώνης Καρπετόπουλος έδωσε και μία ακόμα σημαντική πληροφορία, καθώς τόνισε πως ο Μάρκο Σίλβα είναι πολύ πιθανό πλέον να συνεργαστεί ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Πορτογάλος προπονητής συζητάει και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει τη Νότιγχαμ Φόρεστ!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα για αντι-Μπακαμπού, μεγάλο μπάτζετ Μαρινάκη σε Κορδόν - 20χρονος φορ από Γουινέα (Vid)

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags