Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αντί-Κουρμπέλης για "8" και "6" στον ΠΑΟ - Στόπερ στη θέση Σάρλια και αριστερό μπακ - "Παίζουν" εναλλακτικές του Λινγκρ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 16:04:00

Αντί-Κουρμπέλης για "8" και "6" στον ΠΑΟ - Στόπερ στη θέση Σάρλια και αριστερό μπακ - "Παίζουν" εναλλακτικές του Λινγκρ!

Sportdog Team
Αντί-Κουρμπέλης για "8" και "6" στον ΠΑΟ - Στόπερ στη θέση Σάρλια και αριστερό μπακ - "Παίζουν" εναλλακτικές του Λινγκρ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε τα "θέλω" του Παναθηναϊκού στο κομμάτι των άμεσων μεταγραφών, ενώ αναφέρθηκε στις πιθανές αντιπάλους του στην Ευρώπη αλλά και στους Ζέκα-Λινγκρ.

Την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός να πραγματοποιήσει όχι μία αλλά τρεις μεταγραφές, πριν αναχωρήσει για την καλοκαιρινή του προετοιμασία, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι δεδομένο ότι μέχρι να φύγει για το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να έχει πάρει έναν κεντρικό χαφ στη θέση του Κουρμπέλη, δηλαδή να παίζει 8 και 6. Επίσης, έναν στόπερ οπωσδήποτε, μετά και την αποχώρηση του Σάρλια και η τρίτη θέση που θα καλυφθεί είναι του αριστερού μπακ, γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να ενσωματωθεί ο Γκάνεα. Θα γυρίσει κάποια στιγμή, αλλά με έξι μήνες αποχής χρειάζεται ένας παίκτης για να καλύψει και τον Χουάνκαρ, παίζοντας ακόμα και βασικός», ανέφερε.

 

Παράλληλα, μιλώντας για τους πιθανούς αντιπάλους, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η Ντνίπρο δεν είναι κάτι φοβερό, δεν έχει το απρόβλεπτο και φαίνεται ότι το Τριφύλλι μπορεί να την περάσει, σε αντίθεση με την Γκενκ η οποία είναι μια εξαιρετική και φουλ επιθετική ομάδα, που πιέζει ψηλά.

Ο Νικολογιάννης στάθηκε και στις στιγμές που έζησε ο Ζέκα στο αντίο του στην Κοπεγχάγη, σημειώνοντας ότι μπορεί να είναι διαθέσιμος στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Ενώ σημείωσε ότι οι Πράσινοι θα περιμένουν την απάντηση του Λινγκρ, αλλά ήδη έχουν και άλλες περιπτώσεις στα υπόψη τους, για έναν παίκτη που θα τους δώσει γκολ και ασίστ στον άξονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι πρέπει να προσέξει σε Γκενκ και Ντίνπρο ο ΠΑΟ - "Πολυβόλο" μπροστά οι Βέλγοι - Φορ-"κανόνι" οι Ουκρανοί! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags