Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι πρέπει να προσέξει σε Γκενκ και Ντίνπρο ο ΠΑΟ - "Πολυβόλο" μπροστά οι Βέλγοι - Φορ-"κανόνι" οι Ουκρανοί! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 08:05:00

Τι πρέπει να προσέξει σε Γκενκ και Ντίνπρο ο ΠΑΟ - "Πολυβόλο" μπροστά οι Βέλγοι - Φορ-"κανόνι" οι Ουκρανοί! (Vid)

Sportdog Team

Οι Πράσινοι έχουν μάθει τις δύο υποψήφιες αντιπάλους τους στον 2ο προκριματικό του Champions League και φυσικά κάνουν την προεργασία τους για να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν.

Με τις δύο υποψήφιες αντιπάλους του Παναθηναϊκού, Γκενκ και Ντνίπρο, στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ασχολείται σήμερα η εφημερίδα "Live Sport", αναλύοντας τι πρέπει να προσέξουν οι Πράσινοι.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι δύο εν λόγω ομάδες δεν φοβίζουν τον Παναθηναϊκό και κάνει ειδική μνεία κυρίως στην επιθετική συγκομιδή των Βέλγων, αλλά και του επιθετικού που έχουν στο ρόστερ τους οι Ουκρανοί.

 "Άπειρη, αλλά ανερχόμενη και με επίθεση-πολυβόλο", αναφέρεται για τη Γκενκ, η οποία είχε την καλύτερη επίθεση στην κανονική διάρκεια του βελγικού πρωταθλήματος με 78 γκολ, ενώ πέτυχε άλλα 10 στα πλέι οφ, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Πάιντσιλ με 17 τέρματα και τον Ονουάτσου με 16.

Από την πλευρά της η Ντνίπρο "αναγεννήθηκε και έχει φορ-κανόνι", σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφερόμενη στον 25χρονο στράικερ, Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος ήταν με διαφορά ο πρώτος σκόρερ στην Ουκρανία, μετρώντας 24 γκολ και 4 ασίστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από ΣΕΦ η πρώτη "μεταγραφή" Αταμάν - Ανατροπή με 2 Έλληνες - "Έξαλλος" Παπαγιάννης με... Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags