Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβα" από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Έμαθα από το ίντερνετ ότι αποχωρώ"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-06 21:10:00

"Βόμβα" από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Έμαθα από το ίντερνετ ότι αποχωρώ"

Sportdog Team
"Βόμβα" από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Έμαθα από το ίντερνετ ότι αποχωρώ"

Δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του έδωσε παίκτης που φόρεσε τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά αποκαλύπτοντας ότι κανείς δεν τον είχε ενημερώσει ότι πρόκειται να φύγει, με την εξέλιξη να την μαθαίνει από το διαδίκτυο.

Τόμας Κεντζιόρα: Παρελθόν, μετά από πέντε μήνες δανεισμού, αποτέλεσε ο Πολωνός αμυντικός από τον ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ να τον ευχαριστεί για την παρουσία του, αλλά τον ίδιο να κάνει δηλώσεις και να αναφέρει πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν του είχαν γνωστοποιήσει την απόφασή τους, κάτι που τελικά έμαθε μέσω του διαδικτύου.

«Πριν το τέλος της σεζόν μίλησα με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και πήρα ένα ελαφρώς διαφορετικό μήνυμα από εκείνον. Έμαθα ότι φεύγω από το σύλλογο από το διαδίκτυο. Ήρθα στον σύλλογο μεσούσης της σεζόν, εκείνη την περίοδο δεν υπήρχαν παιχνίδια στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να έρθω σε φόρμα. Υπήρξε άλλος ένας τραυματισμός στην πορεία. Όταν όμως ήμουν υγιής, έπαιζα πάντα».

Όσο για την Ντιναμό Κιέβου, όπου και αναμένεται να επιστρέψει μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την Εθνική; «Με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ, άφησα πίσω μου μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ζωής μου. Το φθινόπωρο παίξαμε χωρίς οπαδούς και οι αγώνες διακόπτονταν καθώς υπήρχε κίνδυνος επιθέσεων. Γι' αυτό τον χειμώνα αποφάσισα ότι έπρεπε να αλλάξω περιβάλλον για να σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο»

Για την κλήση του στην Εθνική Πολωνίας: «Περίμενα ότι τον Μάρτιο δεν θα έπαιρνα κλήση γιατί δεν έπαιζα πολύ εκείνη την περίοδο. Είμαι εδώ τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να δείξω την καλύτερή μου πλευρά», είπε ο Τόμας Κεντζιόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τράμπα" Κανέ για χαφ 3 εκατ. - Αντίπαλος του Ολυμπιακού η Μπενφίκα - Μεγάλη... χασούρα με Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags