Facebook Pixel Άρης: Έχουν βρει τις... τρύπες στον Άρη Τερζής, Παλίκουτσα - Αυτές οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση - Κρίσιμες αποφάσεις
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 03:08:00

Έχουν βρει τις... τρύπες στον Άρη Τερζής, Παλίκουτσα - Αυτές οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση - Κρίσιμες αποφάσεις

Sportdog Team
Έχουν βρει τις... τρύπες στον Άρη Τερζής, Παλίκουτσα - Αυτές οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση - Κρίσιμες αποφάσεις

Είναι δεδομένο πως υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες στο ρόστερ του Άρη. Τις οποίες θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι άνθρωποι της ομάδας μέσα στο καλοκαίρι.

 

Άρης: Είναι δεδομένο πως υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες στο ρόστερ του Άρη. Τις οποίες θα προσπαθήσουν να καλύψουν οι άνθρωποι της ομάδας μέσα στο καλοκαίρι. Κομβικής σημασίας θα είναι οι παίκτες που θα επιλεγούν για τη μεσαία γραμμή.

Με την αποχώρηση του Ετέμπο, είναι φανερό πως οι Κιτρινόμαυροι θα κινηθούν για τη απόκτηση δύο παικτών που θα μπορούν να καλύψουν τη θέση «6». Επιλογές που θα είναι σημαντικές, αν αναλογιστεί κανείς, πόσο σπουδαίο είναι για ένα σύνολο να θωρακίσει την ραχοκοκαλιά του.

Ιδιαίτερο βάρος όμως θα πρέπει να πέσει και στην μεσοεπιθετική γραμμή. Διότι μπορεί στα «οκταροδεκάρια» να υπάρχουν ο Νταρίντα, ο Ρουπ και ο Μάνου Γκαρθία, που κάποια στιγμή θα γυρίσει, ωστόσο στα εξτρέμ υπάρχουν ελλείψεις.

Με την πώληση του Μαντσίνι τον Ιανουάριο και τις αποχωρήσεις των Ιτούρμπε και Καμάτσο, ο Άρης έχει… μείνει μόνο με τον Ματέο Γκαρσία, τον Λουίς Πάλμα, που πάντα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πωληθεί κι ενδεχομένως τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αν τελικά ανανεώσει. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται κινήσεις και μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουμε τα αποτελέσματά τους.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβλημα το συμβόλαιο του Μπερνάρ - Δεν είναι αναντικατάστατος ο Κουρμπέλης - Θέλει τρία διαφορετικά χαφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags