Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πήρε θέση παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Ατάκα για παραμονή Τόμας - "Δεν χτίζεις ένας σπίτι από τη σκεπή"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 01:24:00

Πήρε θέση παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Ατάκα για παραμονή Τόμας - "Δεν χτίζεις ένας σπίτι από τη σκεπή"

Sportdog Team
Πήρε θέση παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - Ατάκα για παραμονή Τόμας - "Δεν χτίζεις ένας σπίτι από τη σκεπή"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της ομάδας, αλλά και την πιθανή παραμονή του Ισπανού φορ.

Τόνι Γκοζάλες: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και μίλησε αναφορικά με το ζήτημα του φορ στον Δικέφαλο, το δίλλημα μεταξύ Μπράντον Τόμας και Μίκαελ Κρμέντσικ, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ξεκινάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «ασπρόμαυρων».

«Είναι δύο παίκτες που μπορούν να προσφέρουν, θα πρέπει να αποφασίσει ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή και την διοίκηση, αλλά θα πρέπει να γίνει το καλό για το σύνολο».

Για τον Μπράντον Τόμας: «Όταν εγώ ήμουν στην πρώτη ομάδα της Μαγιόρκα, αυτός ήταν στις ακαδημίες και εγώ του έχω μία μεγαλύτερη συμπάθεια και θα ήθελα να μείνει στον ΠΑΟΚ».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Καλό είναι η ομάδα να πηγαίνει ολοκληρωμένη στην προετοιμασία, για να δουλέψει οργανωμένα και να προστίθενται κάποιοι παίκτες κατά την πορεία. Γνώμη μου είναι να είναι ολοκληρωμένη κατά 90% η ομάδα όταν αυτή θα πάει στην προετοιμασία. Για εμένα είναι σημαντικό να οριοθετούν τους στόχους της χρονιάς και από εκεί να ξεκινάς, να βλέπεις που είχες λάθος. Δεν γίνεται να χτίζεις ένας σπίτι από την σκεπή, πρέπει να βάζεις τις βάσεις πρώτα», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη κίνηση των Αγγελόπουλων - "Έπεισαν τελικά και τον Μπαρτζώκα - Υπογράφει μετά τους τελικούς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags