Facebook Pixel European Super League: "Χοντρή" εμπλοκή στο project της European Super League - Τοπ ομάδα επισημοποίησε την αποχώρησή της (ΦΩΤΟ)
| 2023-06-06 22:32:00

"Χοντρή" εμπλοκή στο project της European Super League - Τοπ ομάδα επισημοποίησε την αποχώρησή της

Sportdog Team
"Χοντρή" εμπλοκή στο project της European Super League - Τοπ ομάδα επισημοποίησε την αποχώρησή της

Φαίνεται ότι η προσπάθεια των ομάδων να πάνε κόντρα στην UEFA δημιουργώντας την ESL είναι έτοιμη να... καταστραφεί οριστικά μια και σύλλογος που πρωτοστάτησε στην δημιουργία της έκανε γνωστό ότι αποχωρεί οριστικά.

Γιουβέντους: Μπορεί λίγες ώρες πριν η ιστοσελίδα Relevo να είχε αποκαλύψει ότι οι Μπιανκονέρι ετοιμάζονται να αποχωρήσουν οριστικά από το project της European Super League λίγες ώρες μετά ήρθε και η επίσημη τοποθέτηση από την ιταλική ομάδα που έκανε γνωστό πως έστειλε επιστολές τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στην Μπαρτσελόνα ενημερώνοντάς τες για την απόφασή της, ενώ παράλληλα διέψευσε ότι δέχτηκε απειλές από την UEFA για αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

"Αναφορικά με φήμες που εμφανίστηκαν στον σημερινό Τύπο, η Γιουβέντους ενημερώνει ότι έχει διαβιβάσει μια επικοινωνία στους δύο εναπομείναντες συλλόγους οι οποίοι, όπως η Γιουβέντους, δεν έχουν ασκήσει την απόσυρσή τους από το Σχέδιο Super League (Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) προκειμένου να ξεκινήσει μια περίοδος συζήτησης μεταξύ των τριών συλλόγων σχετικά με την πιθανή έξοδο της Γιουβέντους από το Super League Project.

Η εταιρεία θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε -υπαγορευμένη από το νόμο- επικοινωνία μετά την έκβαση των συνομιλιών και αξιολογήσεων σχετικά με τα παραπάνω, διευκρινίζοντας ότι πολλές από τις ανακατασκευασμένες εκδοχές που δημοσιεύθηκαν από τα ΜΜΕ σχετικά με το περιεχόμενο της επικοινωνίας (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε αναφοράς σε υποτιθέμενες απειλές πιθανών κυρώσεων από την UEFA) δεν είναι αλήθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Super League Project, ανατρέξτε στα δελτία τύπου που εκδόθηκαν από την Εταιρεία στις 19 Απριλίου και 21 Απριλίου 2021", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουντ φαν Νίστελροϊ για Ολυμπιακό - Δίνει τα χέρια με Μάρκο Σίλβα ο Μαρινάκης" - Βόμβα Καρπετόπουλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags