Facebook Pixel Παναθηναϊκός: 3+1 μέτωπα για Αλαφούζο-Γιοβάνοβιτς - Έρχονται μπακ και στόπερ - Τι συμβαίνει με Λινγκρ, έκπληξη στα χαφ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 09:27:00

3+1 μέτωπα για Αλαφούζο-Γιοβάνοβιτς - Έρχονται μπακ και στόπερ - Τι συμβαίνει με Λινγκρ, έκπληξη στα χαφ!

Sportdog Team
3+1 μέτωπα για Αλαφούζο-Γιοβάνοβιτς - Έρχονται μπακ και στόπερ - Τι συμβαίνει με Λινγκρ, έκπληξη στα χαφ!

Οι Πράσινοι είναι αναγκασμένοι να "τρέξουν" τις μεταγραφικές τους υποθέσεις πριν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του Γιάννη Αλαφούζου, που θέλουν συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι περισσότερο γεμάτος στο ρόστερ του, ώστε να πάει με μεγαλύτερα εφόδια στα προκριματικά του Champions League.

Οι προτεραιότητες των Πράσινων αφορούν σε έναν αριστερό μπακ, έναν κεντρικό χαφ και έναν στόπερ, την ώρα που η περίπτωση του Οντρέι Λινγκρ παραμένει ανοιχτή, αλλά σε αναμονή, καθώς ο Τσέχος άσος μοιάζει αναποφάσιστος για τη συνέχεια της καριέρας του, αν και το Τριφύλλι φαίνεται διατεθειμένο να ικανοποιήσει οικονομικά την Σλάβια Πράγας.

 

Παράλληλα, στην πράσινη επικαιρότητα ήρθε και ένα όνομα-έκπληξη για την θέση του κεντρικού χαφ, αυτό του Ισμαΐλα Σορό της Σέλτικ, που πέρυσει αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην πορτογαλική Αρούκα.

Πρόκειται για 25χρονο Ιβοριανό με 30 συμμετοχές πέρυσι στην Πορτογαλία και με χρηματιστηριακή αξία τις 500.000 ευρώ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 4αδα All Star που "χτυπάει" ο ΠΑΟ από Euroleague - "Άσο" από τους Χόρνετς και… σουτ-φωτιά με Χολιντέι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags