Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: "Βόμβα" με το μέλλον του Μέσι - Δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα - Εκεί αποφάσισε να συνεχίσει (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 16:56:00

Ανατροπή με Μέσι, αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του - Η τελευταία του προσπάθεια για την Μπάρτσα!

Sportdog Team
Ανατροπή με Μέσι, αυτή θα είναι η επόμενη ομάδα του - Η τελευταία του προσπάθεια για την Μπάρτσα!

Μπορεί άπαντες να θεωρούσαν ότι ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψει στην Βαρκελώνη, όμως φαίνεται πως η αδυναμία δήλωσής του από πλευράς Μπλαουγκράνα να έφερε ανατροπή στα δεδομένα.

Λιονέλ Μέσι: Ανατροπή δεδομένων σχετικά με το μέλλον του Αργεντίνου μιας και τα τελευταία δημοσιεύματα βάζουν... φωτιές αναφέροντας πως απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα και πλέον αποφάσισε να συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Όπως αναφέρουν πολλοί δημοσιογράφοι τόσο ο πατέρας του Αργεντίνου, που είναι και μάνατζέρ του, όσο και ο πρόεδρος των Καταλανών προσπάθησαν να βρουν φόρμουλα με την ομάδα των ΗΠΑ, αλλά και την Αλ Χιλάλ ώστε να μπορέσει ο παίκτης να δοθεί δανεικός στους Μπλαουγκράνα, κάτι που δεν δέχθηκε καμία από τις δύο ομάδες, ενώ το μεγάλο αγκάθι στην επιστροφή στο Καμπ Νόου ήταν το γεγονός ότι η Μπάρτσα δεν μπορούσε να τον δηλώσει άμεσα στην La Liga.

Την είδηση ότι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή θα συνεχίσει στο Μαϊάμι αποκάλυψε πρώτος ο Γκιγέμ Μπαλάγκε, Αργεντινός δημοσιογράφος που έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Λιονέλ Μέσι και έχει συγγράψει τη βιογραφία του, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο ο πρώην παίκτης της Παρί έχει ενημερώσει τις υπόλοιπες ομάδες για την απόφασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο... θέλει Λουτσέσκου - Μόνο ο Σαββίδης αποφασίζει - Διαφωνία με Μιρτσέα για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags