Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα: "Πόλεμος" Μπαρτσελόνα με Μέσι - Ανακοίνωση με αιχμές και... ειρωνείες μετά τη μεταγραφή στο MLS!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-07 23:59:00

"Πόλεμος" Μπαρτσελόνα με Μέσι - Ανακοίνωση με αιχμές και... ειρωνείες μετά τη μεταγραφή στο MLS!

Sportdog Team
"Πόλεμος" Μπαρτσελόνα με Μέσι - Ανακοίνωση με αιχμές και... ειρωνείες μετά τη μεταγραφή στο MLS!

Στη Βαρκελώνη απάντησαν στις αιχμές του Αργεντινού ποδοσφαιριστή μετά την ανακοίνωσή του ότι δεν θα επιστρέψει στους "μπλαουγκράνα" και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι.
 

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή τύχη στον Λιονέλ Μέσι που θα αγωνιστεί στην Ίντερ Μαϊάμι και δεν θα επιστρέψει στο "Καμπ Νόου", εξηγώντας ότι ο Αργεντινός ήθελε ένα πρωτάθλημα με λιγότερη πίεση και... λιγότερες απαιτήσεις!

Θυμίζουμε πάντως πως λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μέσι είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Πραγματικά ήθελα, ήμουν ενθουσιασμένος που θα μπορούσα να επιστρέψω, όμως από την άλλη, έχοντας βιώσει όσα βίωσα και με την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να βρεθώ ξανά σε ίδια κατάσταση, δηλαδή να περιμένω να δω τι θα συνέβαινε και άφηνα το μέλλον μου στα χέρια άλλων", δήλωσε μεταξύ άλλων.

"Ήθελα να πάρω την απόφαση μόνος μου, να σκεφτώ τον εαυτό μου, την οικογένειά μου. Αν και άκουσα ότι η La Liga αποδέχθηκε τα πάντα και ότι όλα ήταν εντάξει για να επιστρέψω, υπήρχαν ακόμη πολλά πράγματα για να γίνουν. Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν μισθούς και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να συμβεί αυτό ή να αποκτήσω εγώ κάτι που προέκυψε από τέτοιες πράξεις. Με είχαν κατηγορήσει ήδη για πολλά πράγματα που δεν ήταν αλήθεια στην καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα και είχα κουραστεί ήδη, με συνέπεια να μην θέλω να τα περάσω ξανά.

Όταν έφυγα, η La Liga είχε επίσης αποδεχθεί το συμβόλαιό μου, όμως στο τέλος δεν μπορούσε να γίνει. Οπότε φοβόμουν ότι το ίδιο θα μπορούσε να γίνει ξανά»!

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα

"Τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου, ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του παίκτη και εκπρόσωπός του, ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, για την απόφαση του παίκτη να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι, παρότι είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα και παρά την επιθυμία τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και του Λιονέλ Μέσι να φορέσει ξανά την μπλαουγκράνα φανέλα.

Ο πρόεδρος Λαπόρτα κατάλαβε και σεβάστηκε την απόφαση του Μέσι που ήθελε να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα με μικρότερες απαιτήσεις, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την πίεση που είχε τα τελευταία χρόνια.

Τόσο ο Τζούαν Λαπόρτα όσο και ο Χόρχε Μέσι συμφώνησαν να δουλέψουν μαζί για να προωθήσουν μια εκδήλωση ως φόρος τιμής από τους φίλους της Μπαρτσελόνα στον παίκτη που ήταν και πάντα θα είναι αγαπητός από την Μπαρτσελόνα".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags