Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Εν αναμονή του προπονητή, φουλάρει για επιθετικό ο Ολυμπιακός" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 13:58:00

Νικολακόπουλος: "Εν αναμονή του προπονητή, φουλάρει για επιθετικό ο Ολυμπιακός" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Εν αναμονή του προπονητή, φουλάρει για επιθετικό ο Ολυμπιακός" (Audio)

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με το θέμα του κόουτς, ενώ παράλληλα στο Λιμάνι... τρέχουν και για τις μεταγραφές!

Το θέμα του προπονητή, το οποίο παραμένει ανοικτό στον Ολυμπιακό, ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι έτοιμοι στον Ολυμπιακό, οπότε δεν είμαστε έτοιμοι και εμείς. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας λογικά θα έχουμε κάτι και την επόμενη θα έχει λογικά τελειώσει. Το σκέφτονται, το ξανασκέφτονται και ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν ξέρεις πώς θα προσαρμοστεί ένας προπονητής, όσο καλός κι αν είναι. Ο Μαρτίνς ήρθε με ένα βιογραφικό που δεν ήταν σπουδαίο και έμεινε τέσσερα χρόνια στην ομάδα, τα περισσότερα από κάθε άλλο προπονητή», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Σίγουρα ο Κορδόν προετοιμάζει το έδαφος στα μεταγραφικά για τον επόμενο προπονητή, αφού οι ανάγκες είναι εξόφθαλμες στον Ολυμπιακό, όπως ο Μπακαμπού, έχουν φύγει όλοι οι χαφ και έχει μείνει μόνο ο Χουάνγκ, είναι ξεκάθαρο όμως τι χρειάζεται η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής, από τη μεριά του, θα επιλέξει κάποια πρόσωπα, αν και θα έχει και τις εναλλακτικές του από την έρευνα που έχει κάνει. Άλλωστε, από χθες το πρωί ο Ολυμπιακός ψάχνει για σέντερ φορ, από τη στιγμή που επικοινώνησε ο Μπακαμπού και ζήτησε συγγνώμη από τον Μαρινάκη για την καθυστέρηση της απάντησής του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags