Facebook Pixel Τσάβι: Παίρνει το μέρος του Μέσι ο Τσάβι για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ - "Δεν είναι εύκολο να είσαι «Λιονέλ Μέσι»"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 17:17:00

Παίρνει το μέρος του Μέσι ο Τσάβι για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ - "Δεν είναι εύκολο να είσαι..."

Sportdog Team
Παίρνει το μέρος του Μέσι ο Τσάβι για την απόφαση να πάει στις ΗΠΑ - "Δεν είναι εύκολο να είσαι..."

Για την πίεση που δέχεται ο Αργεντίνος σούπερ σταρ και την απόφασή του να αγωνιστεί στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι μίλησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Τσάβι: Στην Ίντερ Μαϊάμι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι, απορρίπτοντας την πρόταση της Μπαρτσελόνα και τον προπονητή των Καταλανών να μιλάει στο Twitch και την εκπομπή του Τζεράρ Ρομέρο δικαιολογώντας την απόφαση του Αργεντίνου μιας και στάθηκε στο κομμάτι της "ηρεμίας" που ζητάει ο ποδοσφαιριστής.

"Παρατήρησα μια αλλαγή σε αυτόν τις τελευταίες ημέρες, τις τελευταίες εβδομάδες. Μπορεί να μην βλέπει τα πράγματα τόσο καθαρά και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Συχνά δεν βάζουμε τον εαυτό μας στην κατάσταση του άλλου. Υστερούμε σε κατανόηση και το να είσαι Λίο δεν είναι απαραίτητα εύκολο.

Φανταστείτε ότι όλοι εστιάζουν σε εκείνον: πρέπει πάντα να έχει 10 σε όλα. Δεν μπορεί να αποτύχει. Και το είπε: "Δεν έχω περάσει καλά τα τελευταία δύο χρόνια και δεν θέλω τέτοιου είδους πίεση".

Μιλήσαμε πολύ. Το περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία. Ήταν ο πρώτος, αλλά δεν πέτυχε. Συχνά θέλεις κάτι, αλλά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες. Θέλει να μην έχει τόση πίεση, θέλει μια πιο ήσυχη ζωή.

Είναι προσωπική απόφαση και πρέπει να τη σεβαστώ. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πετυχαίναμε ωραία πράγματα με τον Μέσι εδώ. Πάνω από όλα, δεν θέλω να απογοητεύσω τους Καταλανούς.

Υπάρχουν συνομιλίες με τον Λίο που δεν θα αποκαλύψω, αλλά ήταν πολύ ενθουσιασμένος. Του εύχομαι τα καλύτερα, είναι φίλος, μιλήσαμε πολύ. Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε επικοινωνία. Δεν ήταν εύκολο", είπε ο Τσάβι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Μπαμπαγκίντα ο ΠΑΟΚ - "Μεταγραφή μέσω γνωριμιών Μπότο - Τον θέλει κι άλλη ελληνική ομάδα"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags