Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η ατάκα Γιώργου Σαββίδη για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Θα τον φέρουμε πίσω" - Τι ισχύει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 21:11:00

Η ατάκα Γιώργου Σαββίδη για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Θα τον φέρουμε πίσω" - Τι ισχύει

Sportdog Team
Η ατάκα Γιώργου Σαββίδη για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - "Θα τον φέρουμε πίσω" - Τι ισχύει

Λίγα χρόνια πριν ο Γιώργος Σαββίδης είχε κάνει δηλώσεις για επιστροφή παίκτη στον Δικέφαλο του Βορρά και φαίνεται ότι φέτος είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να... πατάει Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Η απόφαση του Κώστα Σταφυλίδη να λύσει το συμβόλαιό του με την Μπόχουμ, άναψε φωτιές και με δεδομένη την αδιαμφισβήτητη επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έφυγε πολύ μικρός σε ηλικία όλοι υπολογίζουν πλέον, βάσει λογικής, ότι ο Σταφυλίδης μπορεί να είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα θέλει και αριστερό μπακ.

Θυμίζουμε ότι το 2015, πρώτος ο Γιώργος Σαββίδης, είχε στείλει το μήνυμα προς όλους για τον Σταφυλίδη, ακόμη και προς τον ίδιο, στις 29 Μαϊου 2015.

Τι έλεγε το ρεπορτάζ:

Ο Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε την επιθυμία του μέσω του διαδικτύου για επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω από ανάρτηση του πρώην διοικητικού στελέχους του «Δικεφάλου», Στέφανου Σαράτση, στην οποία ανέφερε πως δεν αργεί η στιγμή που ο διεθνής αμυντικός θα φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα ο γιος του μεγαλομετόχου του συλλόγου, Ιβάν, έστειλε το εξής μήνυμα: «Θα φέρουμε τον Κώστα Σταφυλίδη πίσω στον ΠΑΟΚ».

Αυτά έγιναν το 2015, από τότε οι σχέσεις των δυο είναι άριστες και κάποια στιγμή η εταιρεία ρούχων, την οποία δημιούργησε με φίλο του, ο Κώστας Σταφυλίδης, συνεργάσθηκε με την μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τώρα; Ο Σταφυλίδης μπορεί να είναι μία από τις πρώτες μεταγραφές του ΠΑΟΚ; Θα φανεί!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Μπαμπαγκίντα ο ΠΑΟΚ - "Μεταγραφή μέσω γνωριμιών Μπότο - Τον θέλει κι άλλη ελληνική ομάδα"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags