Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Αυτός ο λόγος που δεν μιλάει σε Μπότο ο Σαββίδης - Τι του χρεώνει
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-08 22:33:00

Αποκάλυψη! Αυτός ο λόγος που δεν μιλάει σε Μπότο ο Σαββίδης - Τι του χρεώνει

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Αυτός ο λόγος που δεν μιλάει σε Μπότο ο Σαββίδης - Τι του χρεώνει

Τι περιμένουν όλοι στον ΠΑΟΚ; Μεταγραφές! Πώς γίνονται οι μεταγραφές; Με εισηγήσεις των αρμόδιων, δηλαδή του αθλητικού διευθυντή και του προπονητή, αλλά και τελική απόφαση του μεγαλομέτοχου.

ΠΑΟΚ: Τι περιμένουν όλοι στον ΠΑΟΚ; Μεταγραφές! Πώς γίνονται οι μεταγραφές; Με εισηγήσεις των αρμόδιων, δηλαδή του αθλητικού διευθυντή και του προπονητή, αλλά και τελική απόφαση του μεγαλομέτοχου…

Εδώ όμως, υπάρχει ένα θέμα: Ο Ιβάν Σαββίδης δεν μιλάει με τον Ζοσέ Μπότο και αποφάσισε να μιλάει είτε με τον γιο του, Γιώργο, είτε με τον προπονητή, για τα μεταγραφικά θέματα!

Κι αυτό γιατί, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θεωρεί πως δόθηκε η απόλυτη ελευθερία στον Μπότο να αποφασίσει για τις μεταγραφές και εάν εξαιρέσουμε Κοτάρσκι και Καλέντ Νάρεϊ, οι υπόλοιπες μεταγραφές, δεν ήταν επιτυχημένες και κόστισαν πολλά εκατομμύρια στην ομάδα.

Τώρα μάλιστα, που ο Ζοσέ μπότο εισηγήθηκε να παραμείνει ο Ολιβέιρα (συμφώνησε και ο Λουτσέσκου), η διοίκηση αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, επειδή έκρινε (σωστά) ότι ο Πορτογάλος και συμπατριώτης του Μπότο, δεν μπορεί να προσφέρει άλλο στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά βαραίνουν το κλίμα για τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ, καθίσταται αμφίβολο…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει… Μπαμπαγκίντα ο ΠΑΟΚ - "Μεταγραφή μέσω γνωριμιών Μπότο - Τον θέλει κι άλλη ελληνική ομάδα"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags