Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Ζορίζουν τα πράγματα - Ξεκάθαρη γνωστή ομάδα - "Δεν είναι στη λίστα μας ο Χάμες Ροντρίγκες"
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-09 07:00:00

Ζορίζουν τα πράγματα - Ξεκάθαρη γνωστή ομάδα - "Δεν είναι στη λίστα μας ο Χάμες Ροντρίγκες"

Sportdog Team
Ζορίζουν τα πράγματα - Ξεκάθαρη γνωστή ομάδα - "Δεν είναι στη λίστα μας ο Χάμες Ροντρίγκες"

Στην αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης μετά τον Ολυμπιακό είναι ο Κολομβιανός και μάλιστα τα πράγματα δυσκολεύουν μιας και γνωστός σύλλογος ήταν ξεκάθαρος πως δεν ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Χάμες Ροντρίγκες: Πολλά ήταν τα σενάρια εδώ και αρκετό καιρό για το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κολομβιανό, από τότε μάλιστα που ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με τα Μέσα της Τουρκίας μάλιστα να αναφέρουν ότι του έχουν κάνει και πρόταση συνεργασίας.

Βέβαια ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, έφερε νέα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση μιας και συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο Χάμες Ροντρίγκες δεν είναι στην ατζέντα της ομάδας, με τον Κολομβιανό να μην έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για τους αγώνες του Ιουνίου και να συνεχίζει να κάνει προπονήσεις μόνος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης - Δεν θέλει να τον... βλέπει ο Ιβάν - "Ζημιά" εκατομμυρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags